(c) Matei Moroldo

Despre Fujifilm X-T3 cu Alberto Bolocan

Fujifilm X-T3 dispune de senzor de 26MP BSI X-Trans CMOS 4 care poate fotografia până la 30 cadre pe secundă (în modul crop) și să înregistreze video 4K/60p. Procesorul este de 3 ori mai rapid decât cele ale modelelor precedente. Sistemul de focalizare este îmbunătățit față de modelele anterioare, fiind de tip detectare fază (2.1 milioane pixeli, aproape 100% acoperire). 

La fel ca și pe blogul F64, ne străduim să adunăm pe canalul de YouTube F64 cât mai multe dintre resursele educaționale sau de interes pentru orice fotograf, fie el amator sau profesionist. De la prezentări și review-uri de echipamente foto-video, la tutoriale diverse, utilitatea anumitor accesorii, procesare foto și video în diverse soft-uri de editare, și până la interviuri sau mini-seriale în care stăm de vorbă cu o parte dintre fotografii cunoscuți.

Alberto Bolocan ne prezintă pe canalul de Youtube F64 tutoriale și filmări realizate cu Fujifilm X-T3. Aceste videoclipuri prezintă într-un mod intuitiv, viu, ce poate face aparatul Fujifilm X-T3.

Vă prezentăm în acest articol videoclipurile realizate de Alberto Bolocan.

Fujifilm X-T3 – Firmware update

În acest tutorial aflăm alături de Alberto Bolocan despre cum poți face update de firmware pentru Fujifilm X-T3.

Totul despre culoare

Fujifilm X-T3 surprinde și prin culori. În aceste videoclipuri, Alberto Bolocan face o prezentare generală a profilelor de culoare ale acestui aparat. Aceste filtre sunt foarte folositoare, în special atunci când doriți să folosiți fotografiile direct din cameră. Aparatele de la Fujifilm au o reputație excelentă când vine vorba de managementul culorilor.

Transfer prin Bluetooth

Iată cum poti transfera fotografiile de pe aparatul Fujifilm X-T3 pe smartphone sau tabletă.

Vizorul electronic

Cum puteți modifica setarea vizorului electronic astfel încât să puteți vedea subiectul și în condiții de iluminare slabă, chiar și atunci când aveți o valoare ISO mică și diafragma mai închisă? Puteți afla aceste informații în clipul realizat de Alberto Bolocan.

Setări video

În tutorialul de astăzi aflăm alături de Alberto Bolocan cum poți efectua setările video pentru aparatul Fujifilm X-T3.

Fujfiilm X-T3 în acțiune

Dincolo de specificațiile tehnice, suntem siguri că sunteți curioși ce poate face aparatul Fujifilm X-T3. Alberto Bolocan a realizat aceste videoclipuri care “explică” prin fiecare cadru de ce Fujifilm X-T3 este un aparat performant.

Aceste videoclipuri demonstrează faptul că Fujifilm sunt binecunoscuți pentru profilele lor de culoare.

Suntem curioși ce videoclip ți-a plăcut cel mai mult. Urmărește-ne pe blog și canalul de Youtube, vom updata acest articol pe măsură ce Alberto Bolocan ne va surprinde cu alt videoclip, făcându-ne să privim cu alți ochi viața și culorile ei.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.