(c) Matei Moroldo

Despre Fujifilm X-T3 cu Alberto Bolocan

Fujifilm X-T3 dispune de senzor de 26MP BSI X-Trans CMOS 4 care poate fotografia până la 30 cadre pe secundă (în modul crop) și să înregistreze video 4K/60p. Procesorul este de 3 ori mai rapid decât cele ale modelelor precedente. Sistemul de focalizare este îmbunătățit față de modelele anterioare, fiind de tip detectare fază (2.1 milioane pixeli, aproape 100% acoperire). 

La fel ca și pe blogul F64, ne străduim să adunăm pe canalul de YouTube F64 cât mai multe dintre resursele educaționale sau de interes pentru orice fotograf, fie el amator sau profesionist. De la prezentări și review-uri de echipamente foto-video, la tutoriale diverse, utilitatea anumitor accesorii, procesare foto și video în diverse soft-uri de editare, și până la interviuri sau mini-seriale în care stăm de vorbă cu o parte dintre fotografii cunoscuți.

Alberto Bolocan ne prezintă pe canalul de Youtube F64 tutoriale și filmări realizate cu Fujifilm X-T3. Aceste videoclipuri prezintă într-un mod intuitiv, viu, ce poate face aparatul Fujifilm X-T3.

Vă prezentăm în acest articol videoclipurile realizate de Alberto Bolocan.

Fujifilm X-T3 – Firmware update

În acest tutorial aflăm alături de Alberto Bolocan despre cum poți face update de firmware pentru Fujifilm X-T3.

Totul despre culoare

Fujifilm X-T3 surprinde și prin culori. În aceste videoclipuri, Alberto Bolocan face o prezentare generală a profilelor de culoare ale acestui aparat. Aceste filtre sunt foarte folositoare, în special atunci când doriți să folosiți fotografiile direct din cameră. Aparatele de la Fujifilm au o reputație excelentă când vine vorba de managementul culorilor.

Transfer prin Bluetooth

Iată cum poti transfera fotografiile de pe aparatul Fujifilm X-T3 pe smartphone sau tabletă.

Vizorul electronic

Cum puteți modifica setarea vizorului electronic astfel încât să puteți vedea subiectul și în condiții de iluminare slabă, chiar și atunci când aveți o valoare ISO mică și diafragma mai închisă? Puteți afla aceste informații în clipul realizat de Alberto Bolocan.

Setări video

În tutorialul de astăzi aflăm alături de Alberto Bolocan cum poți efectua setările video pentru aparatul Fujifilm X-T3.

Fujfiilm X-T3 în acțiune

Dincolo de specificațiile tehnice, suntem siguri că sunteți curioși ce poate face aparatul Fujifilm X-T3. Alberto Bolocan a realizat aceste videoclipuri care “explică” prin fiecare cadru de ce Fujifilm X-T3 este un aparat performant.

Aceste videoclipuri demonstrează faptul că Fujifilm sunt binecunoscuți pentru profilele lor de culoare.

Suntem curioși ce videoclip ți-a plăcut cel mai mult. Urmărește-ne pe blog și canalul de Youtube, vom updata acest articol pe măsură ce Alberto Bolocan ne va surprinde cu alt videoclip, făcându-ne să privim cu alți ochi viața și culorile ei.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *