Fujifilm lansează noul mirrorless X-T4

Fujifilm anunță lansarea noului aparat mirrorless X-T4, disponibil după data de 15 aprilie 2020. Acest aparat este cea mai recentă completare a seriei X de la Fujifilm, serie cunoscută pentru calitatea superioară a imaginii, bazată pe tehnologia proprie de reproducere a culorilor. X-T4 oferă înregistrare la 15fps și o performanță AF de mare viteză la 0, 02 secunde. Acest model va fi emblematic și se mândrește cu cele mai înalte performanțe din istoria seriei X.

X-T4 este un aparat mirrorless ușor și elegant care continuă stilul adoptat de seria X-T. Folosirea unui obturator de plan focal recent dezvoltat permite fotografierea la 15fps. Acest lucru se combină cu un algoritm evoluat pentru performanța AF rapidă și extrem de precisă la viteza de 0, 02 secunde. Funcția Film Simulation, care reproduce culorile și expresiile tonale ale filmului fotografic Velvia și filmului cinematografic ETERNA, a fost adăugată cu noul mod ETERNA Bleach Bypass, adăugând bogăție prin constrastul ridicat și scăderea saturației. O baterie de înaltă capacitate, recent dezvoltată, va permite utilizatorilor să filmeze într-o manieră profesionistă.

Modelul X-T4 poate fi folosit alături de 35 de obiective special concepute pentru seria X, incluzând noul obiectiv Fujinon XF 50mm F1.0 R WR ce va fi lansat la sfârșitul anului 2020. 

Specificații cheie

  • 15 fps și viteză AF până la 0, 02 pe secundă
  • Calitatea excepțională a imaginii prin utilizarea tehnologiei unice de reproducere a culorilor
  • Funcții video extinse

Urmărește site-ul și blogul F64 pentru a afla noutățile în domeniul foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.