Fujifilm lansează noul mirrorless X-T4

Fujifilm anunță lansarea noului aparat mirrorless X-T4, disponibil după data de 15 aprilie 2020. Acest aparat este cea mai recentă completare a seriei X de la Fujifilm, serie cunoscută pentru calitatea superioară a imaginii, bazată pe tehnologia proprie de reproducere a culorilor. X-T4 oferă înregistrare la 15fps și o performanță AF de mare viteză la 0, 02 secunde. Acest model va fi emblematic și se mândrește cu cele mai înalte performanțe din istoria seriei X.

X-T4 este un aparat mirrorless ușor și elegant care continuă stilul adoptat de seria X-T. Folosirea unui obturator de plan focal recent dezvoltat permite fotografierea la 15fps. Acest lucru se combină cu un algoritm evoluat pentru performanța AF rapidă și extrem de precisă la viteza de 0, 02 secunde. Funcția Film Simulation, care reproduce culorile și expresiile tonale ale filmului fotografic Velvia și filmului cinematografic ETERNA, a fost adăugată cu noul mod ETERNA Bleach Bypass, adăugând bogăție prin constrastul ridicat și scăderea saturației. O baterie de înaltă capacitate, recent dezvoltată, va permite utilizatorilor să filmeze într-o manieră profesionistă.

Modelul X-T4 poate fi folosit alături de 35 de obiective special concepute pentru seria X, incluzând noul obiectiv Fujinon XF 50mm F1.0 R WR ce va fi lansat la sfârșitul anului 2020. 

Specificații cheie

  • 15 fps și viteză AF până la 0, 02 pe secundă
  • Calitatea excepțională a imaginii prin utilizarea tehnologiei unice de reproducere a culorilor
  • Funcții video extinse

Urmărește site-ul și blogul F64 pentru a afla noutățile în domeniul foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *