(c) Julius Paul

F64, partener la workshop-ul Tell a Story cu Julius Paul

Vă anunțăm cu bucurie că suntem parteneri la workshop-ul Tell a Story organizat de Julius Paul, ce va avea loc la București în perioada 16-20 martie 2020, la Cluj în perioada 23-27 martie 2020 și la Arad în perioada 23-27 noiembrie 2020.

(c) Julius Paul

Workshop foto-video despre Storytelling în fotografia de nuntă

(c) Julius Paul

Timp de 5 zile, participanții la workshop-ul lui Julius Paul vor avea ocazia de a afla cum poți spune povestea unei nunți prin imagini. Pe lângă regizarea unei nunți complete, editarea fotografiilor și construcția cinematică a unui film de nuntă, cei care se înscriu la acest workshop vor avea parte de numeroase surprize.

Surprizele vor veni și din partea noastră. Pe lângă echipamentele pe care veți avea ocazia să le testați la acest workshop, vom descoperi alături de Julius Paul cum să transformi o nuntă într-o poveste de neuitat.

Iată ce povestește Julius Paul despre acest workshop, încununarea pasiunii și a experienței lui de peste 11 ani în fotografie:

” Te-ai întrebat vreodată după ce criterii te aleg viitori miri să le faci fotografii la nuntă? Eu m-am gândit la acest lucru și am ajuns la concluzia că ai mei clienți se regăsesc în fotografiile realizate de mine! Când privesc portofoliul meu le plac poveștile pe care le spun și își doresc să fie și ei într-una din ele!

Despre asta va fi workshop-ul meu! Dincolo de aspectele tehnice legate de aparatură, lumină, compoziție și cromatică, vom discuta despre cum trebuie să spunem o poveste prin fotografii. Vom despica firul în patru pentru a înțelege rolul unui povestitor, principiile după care alegem elementele cheie ale unei nunți, structura unei povești, dar cel mai important, cum punem în practică toate aceste aspecte.”

Agenda

(c) Julius Paul

Structura workshop-urilor acoperă toate elementele din storytelling, pe o durată de 5 zile, fiecare zi tratând alt subiect:

  • Ziua 1 – Tehnici de fotografiere: storytelling, lumină, compoziție
  • Ziua 2 – Ședința foto/video Love Story și introducere în Adobe Lightroom
  • Ziua 3 – Fotografierea unei nunți complete
  • Ziua 4 – Editarea fotografiilor, crearea poveștii și social media
  • Ziua 5 – Tehnici de montaj a clipului Highlights în Adobe Premiere

Workshop-ul îmbină teoria și practica într-o manieră inedită, iar locațiile alese completează povestea pe care o vom transmite împreună cu participanții:

Cum te înscrii?

(c) Julius Paul

Prețul total al worshop-ului este de 450 euro.

Locurile sunt limitate, sunt 12 locuri pentru fiecare oraș.

Pentru a te înscrie la workshop-urile din București, Cluj sau Arad completează acest formular.

(c) Julius Paul

Despre Julius Paul

” Sunt un povestitor înnăscut, vorbesc mult și fac glume! În mijlocul oamenilor mă simt cel mai bine, ei oferindu-mi sursa de energie care mă motivează în munca pe care o fac.

Sunt fotograf din anul 2008. Am urmat cursurile Facultății de Arte Plastice din cadrul UAD Cluj-Napoca, secția Foto-Video la nivel de licență, master și doctorat, pentru că mi-am dorit să acumulez cât mai multe cunoștințe despre domeniul vizual astfel încât să pot crea imagini calitative atât la nivel tehnic și estetic, cât și conceptual.

Sunt mereu în căutarea frumosului, a simplității și a perfecțiunii, lucru care mă ține în priză zi și noapte! Ca efortul meu să aibă roade, îmi dedic timpul oamenilor. Fotografiile pe care le fac vor rămâne mărturie a ceea ce s-a întmplat, peste ani, iar satisfacția mea este că mereu voi fi în inimile celor care se bucură văzând zi de zi rezultatul muncii mele.”

Iată cum a fost la workshop-urile anterioare!


F64 susține comunitatea fotografilor din întreaga țară. Te așteptăm în București, Cluj și Arad la workshop-ul Tell a Story cu Julius Paul, unde vei avea ocazia să descoperi cum poți transforma prin imagini o nuntă într-o poveste de neuitat.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.