(c) Elena Corbu

Atelier de fotografie pentru copii și adolescenți de la PhotoInsights!

Vine, vine toamna și cu odată cu ea natura se colorează frumos. Cu această ocazie, pe 7 Septembrie, Academia de fotografie Photoinsights organizează un nou Atelier de Fotografie Creativă.

Înainte să înceapă școala Academia Photoinsights ne surprinde în mod plăcut cu un nou Atelier de Fotografie de Weekend dedicat copiilor și adolescenților cu vârstele cuprinse între 8 și 17 ani.

(c) Elena Corbu

Atelierul de fotografie pentru copii este susținut de trainerul Elena Corbu și durează 3 ore, 80 % practică și 20 % teorie. Pe întreaga durată a atelierului foto copiii vor primi feedback constructiv din partea trainerului și vor fi implicați în activități interactive special pentru a-și folosi creativitatea și pentru a-și educa simțul estetic.

(c) Elena Corbu

De ce atelier de fotografie creativă?

Pentru că dincolo de simpla pasiune pentru frumos și fotografie, activitățile creative sunt părți esențiale în dezvoltarea unui copil. Arta fotografică, pe lângă bucurie, îi învață să privească mai atent lumea din jur și să anticipeze anumite momente și emoții, aspecte care îi fac să fie mereu motivați și prezenți în viața de zi cu zi.

Câteva elemente din tematica atelierului ce vor fi dezbătute de cursanți împreună cu trainerul:

(c) Elena Corbu
  • Ce înseamnă să fii fotograf
  • Care sunt culorile primare în fotografie
  • Cum să creăm fotografii pline de viață și stări pozitive
  • Simetria și asimetria în compoziția fotografică
  • Cum să comunicăm empatic cu modelul/ subiectul din fața camerei foto
  • Cum să ne folosim creativitatea în fotografie
  • Care este drumul de la o idee la o imagine fotografică

Grupele se formează în funcție de vârstă și vor fi compuse dintr-un număr mic de 6-8 cursanți. Iar la finalul acestui atelier, fiecare cursant va primi diplomă de participare semnată de Academia Photoinsights și multe cunoștințe fotografice numai bune de pus în practică. În plus, fiecare cursant are oportunitatea de a fi publicat în galeria online Photoinsights.

Mai multe detalii despre atelierul de fotografie ce se va desfășura pe 7 Septembrie 2019, veți găsi aici.


Pentru a vă înscrie copilul la Atelierul de fotografie organizat pe data de 7 Septembrie puteți trimite un mail la contact@photoinsights.ro sau accesând site-ul www.photoinsights.ro.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.