(c) Elena Corbu

Atelier de fotografie pentru copii și adolescenți de la PhotoInsights!

Vine, vine toamna și cu odată cu ea natura se colorează frumos. Cu această ocazie, pe 7 Septembrie, Academia de fotografie Photoinsights organizează un nou Atelier de Fotografie Creativă.

Înainte să înceapă școala Academia Photoinsights ne surprinde în mod plăcut cu un nou Atelier de Fotografie de Weekend dedicat copiilor și adolescenților cu vârstele cuprinse între 8 și 17 ani.

(c) Elena Corbu

Atelierul de fotografie pentru copii este susținut de trainerul Elena Corbu și durează 3 ore, 80 % practică și 20 % teorie. Pe întreaga durată a atelierului foto copiii vor primi feedback constructiv din partea trainerului și vor fi implicați în activități interactive special pentru a-și folosi creativitatea și pentru a-și educa simțul estetic.

(c) Elena Corbu

De ce atelier de fotografie creativă?

Pentru că dincolo de simpla pasiune pentru frumos și fotografie, activitățile creative sunt părți esențiale în dezvoltarea unui copil. Arta fotografică, pe lângă bucurie, îi învață să privească mai atent lumea din jur și să anticipeze anumite momente și emoții, aspecte care îi fac să fie mereu motivați și prezenți în viața de zi cu zi.

Câteva elemente din tematica atelierului ce vor fi dezbătute de cursanți împreună cu trainerul:

(c) Elena Corbu
  • Ce înseamnă să fii fotograf
  • Care sunt culorile primare în fotografie
  • Cum să creăm fotografii pline de viață și stări pozitive
  • Simetria și asimetria în compoziția fotografică
  • Cum să comunicăm empatic cu modelul/ subiectul din fața camerei foto
  • Cum să ne folosim creativitatea în fotografie
  • Care este drumul de la o idee la o imagine fotografică

Grupele se formează în funcție de vârstă și vor fi compuse dintr-un număr mic de 6-8 cursanți. Iar la finalul acestui atelier, fiecare cursant va primi diplomă de participare semnată de Academia Photoinsights și multe cunoștințe fotografice numai bune de pus în practică. În plus, fiecare cursant are oportunitatea de a fi publicat în galeria online Photoinsights.

Mai multe detalii despre atelierul de fotografie ce se va desfășura pe 7 Septembrie 2019, veți găsi aici.


Pentru a vă înscrie copilul la Atelierul de fotografie organizat pe data de 7 Septembrie puteți trimite un mail la contact@photoinsights.ro sau accesând site-ul www.photoinsights.ro.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *