©elena_corbu

Atelier de fotografie pentru copii și adolescenți de la PhotoInsights!

Academia de fotografie PhotoInsights organizează pe 1 iunie Atelier de fotografie pentru copii și adolescenți!

Academia de fotografie Photoinsights și Elena Corbu organizează Atelierul Foto de Weekend pentru copii și adolescenții creativi. Atelierul de fotografie începe cu data de 1 iunie și se desfășoară la Muzeul Satului București.

Pentru că sunt pasionați de artele frumoase și le place nespus să împartă din tainele fotografiei, trainerii Photoinsights folosesc metode de predare unice care se bazează pe interactivitate, dezbateri creative și jocuri.

Lumea din jur este mai interesantă și de multe ori mai colorată prin lentila aparatului de fotografiat. Adesea, cei mici au o gândire liberă și sunt dornici de a fi implicați în proiecte dinamice care să le permită să-ți dezvolte personalitatea și ideile năstrușnice, iar arta fotografică le permite să se exprime așa cum simt și de ce nu, să creeze opere de artă care mai târziu să le ofere o viziune aparte asupra vieții.

Prin intermediul acestui Atelier de Fotografie – Academia Photoinsights își propune ca toți participanții să învețe cum se realizează o fotografie armonioasă indiferent că vorbim despre fotografia de portret, de peisaj, de stare sau de documentar.

Atelier de fotografie pentru copii și adolescenți
©elena_corbu

Astfel, în cele 3 ore consistente de teorie (20 %) și practică (80%) copii vor învăța:

  • Ce reprezintă arta fotografică
  • Cum ne putem exprima emoției și sentimentele prin intermediul imaginilor
  •  Cum putem spune povești captivante prin intermediul imaginilor
  • Cum să punem în evidență subiectul folosindu-ne de elementele de compoziție pe care le avem la îndemână
  •  Cum este mai eficient să comunicăm cu subiectul pentru un rezultat optim

Durata atelierului este de 3 ore, iar grupele se formează în funcție de vârstă ( între 9 și 17 ani). Cursanții trebuie să aibă la ei un aparat de fotografiat sau un telefon cu cameră performantă și multă energie pozitivă.

În urma Atelierului de Fotografie care începe de data de 1 iunie 2019, toți cursanți vor beneficia de diplome de participare din partea școlii Photoinsights și de o experiență fotografică de neuitat.

Pentru mai multe informații și pentru înscrieri puteți scrie mail la: contact@photoinsights.ro sau puteți accesa site-ul www.photoinsights.ro pentru alte cursuri, workshop-uri sau evenimente dedicate artei fotografice.

Îi puteți găsi pe rețele de socializare, astfel Photoinsights Academy și photoinsights_academy

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *