Master class PhotoInsights: Compoziția fotografică dincolo de cotidian

Nu rata noul masterclass despre compoziția fotografică de la Academia Photoinsights!

Mai țineți minte momentul acela când ați învățat să înotați? Dar să mergeți pe bicicleta sau de fapt, vă mai amintiți acele momente când învățați să scrieți și să citiți?
Ei bine, în acele perioade în care descopereați frumusețea îndeletnicirilor de mai sus nu v-a trebuit talent, ci doar voință și perseverență. Exact la fel stau lucrurile și în fotografie.

A realiza o fotografie bună înseamnă a reuși să comunici ceva, să redai personalitatea unui subiect, să descrii o situație sau să spui o poveste.

Academia Photoinsights te invită să iei condeiul aparatului de fotografiat și să începi să scrii. Hai și tu să înveți ce este compoziția și cum să o folosești pentru a da viață imaginilor tale.

Diferența dintre o fotografie excepțională și una de duzină o face de multe ori compoziția, ea fiind piesa cheie în orice tip de artă începând de la muzică, pictură sau sculptură.
Compoziția este o artă și nu o știință.

Veți vorbi despre:

  • subiect, ce este subiectul, câte tipuri de subiect putem avea;
  • evidențierea subiectului față de restul cadrului;
  • modul în care alegem să “aranjăm” elementele în cadru;
  • principiile și tehnicile ce stau la baza compoziției;
  • cum să obținem imagini puternice din punct de vedere vizual;
  • realizarea compoziției simple, dar captivante;
  •  compoziția cromatică;
  • rolul luminii și al umbrelor în compoziție.

Master Class-ul de Compoziție se va desfășura pe durata a 5 săptămâni, cu frecvență de o ședință pe săptămână, iar la final vei avea parte de un workshop de 1 zi în care vom pune în practică tot ce am discutat anterior.

 

În urma master-class-ului, vei ști cum să folosești fiecare principiu al compoziției în avantajul tău. Vei înțelege care sunt elementele cheie într-o imagine și cum poți transforma un simplu cadru într-o fotografie de excepție.

Master Class – Compoziția fotografică dincolo de cotidian.
15 mai – 15 iunie 2019, București
Durată: 5 săptămâni
Cost promoțional de 160 EUR

Înscrie-te la CURS!

Pentru mai multe informații puteți contacta Academia Photoinsights prin email la contact@photoinsights.ro sau puteți accesa site-ul www.photoinsights.ro.

Hai și tu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.