Un bilet la Balul Bucuriei, 2 zile de terapie pentru copiii cu autism

Evenimentul filantropic al toamnei, Balul Bucuriei, eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor cu autism, beneficiari ai Asociației de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), își schimbă capul de afiș cu numai o lună înainte. În locul trupei Proconsul, sala va răsuna de vocea inconfundabilă a lui Aurelian Temișan și de piesele celor de la The Humans, precum și de interpretările unice ale Alexandrei Crăescu.

Invitatul special al evenimentului, trupa Proconsul, care confirmase din luna iunie participarea pro bono, s-a retras. Organizatorii evenimentului își cer scuze față de persoanele care au cumpărat deja bilete la Balul Bucuriei, în speranța că îi vor vedea și pe membrii trupei pe scenă.

ATCA mulțumește artiștilor care s-au mobilizat exemplar pentru ca donațiile pentru beneficiari să nu aibă de suferit. Scena Balului Bucuriei va fi plină iar, Veronica Soare și Robert Diaconeasa sunt amfitrionii serii și vor ghida invitații printre surprizele pregătite pe tot parcursul evenimentului. Publicul va putea, printre altele, să participe la o licitație tăcută în cadrul unei expoziții unicat de fotografie, care portretizează cauza ATCA. Portretele expuse vor putea fi licitate, atât în seara Balului, cât și după, acestea fiind începutul unei campanii de conștientizare prin intermediul artei fotografice.

Balul Bucuriei

Cea de-a treia ediție a Balului Bucuriei are loc vineri, pe 2 noiembrie, ora 18:30 la Palatul Bragadiru.

Biletele se pot achiziționa online  și în rețeaua fizică iabilet.ro.

Toți banii strânși în urma acestui eveniment vor fi folosiți pentru a furniza ore de terapie copiilor cu autism sprijiniți de ATCA. Prețul unui bilet acoperă două zile de terapie pentru un copil
cu tulburare de spectru autist.

Înființată în urmă cu 10 ani, ATCA s-a specializat în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist, precum și în formarea terapeuților ABA din România. Asociația are două centre de terapie în București, unde 170 de copii sunt ajutați prin terapia recuperatorie ABA și susține gratuit, din surse proprii, cursuri pentru cadre didactice și părinți din toată țara. În ultimii zece ani, ATCA a format peste 1000 de terapeuți, a oferit gratuit peste 1000 de ore de cursuri gratuite cadrelor didactice pentru integrarea copiilor cu dizabilități în școală și peste 1000 de ore de cursuri gratuite părinților cu copii cu autism.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.