Eveniment gratuit: Descoperă camera pentru vlogging Canon PowerShot V10, cu Skivo Mady

Update 23/06/2023: Galerie foto

Dacă ești pasionat de vlogging și dorești să afli secretele unui conținut de calitate, atunci nu trebuie să ratezi evenimentul gratuit organizat pe data de 22 iunie 2023 - ora 19:30. Vei descoperi noua cameră de vlogging Canon PowerShot V10, alături de
Skivo Mady, unde vei afla sfaturi importante în crearea unui vlog de succes.

Locație: Atelier 44, strada Sf. Apostoli nr. 44 (parter) - ora 19:30

Te întrebi de ce vloggingul este atât de captivant? Ei bine, vloggingul a devenit o formă populară de exprimare prin care poți împărtăși experiențele personale, transmite informații și construi o comunitate online. 

Prin intermediul vloggingului, oamenii au posibilitatea să prezinte lumii întregi viața lor și să împărtășească poveștile lor, hobby-urile, cunoștințele și pasiunile. Este o modalitate autentică de a conecta cu audiența prin intermediul camerei video. 

Vloggingul poate reprezenta o oportunitate extraordinară de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și de a-ți extinde orizonturile culturale prin explorarea altor culturi și tradiții. Pe lângă aceasta, poate fi o cale de a-ți construi o carieră online prin crearea de conținut valoros și cultivarea unei comunități de urmăritori loiali.

Ce vom face la eveniment?

În cadrul evenimetului, Skivo Mady va vorbi despre experiența ei în vlogging și îți va oferi sfaturi importante pentru crearea unui conținut de calitate ce poate contribui la un vlog de succes. De asemenea, vei afla detalii extrem de importante despre noua cameră Canon PowerShotV10 și ți se vor oferi sugestii pentru a profita la maxim de noile caracteristici video pentru a îmbunătăți calitatea conținutului tău.

Despre Skivo Mady

Vloggerul și influencerul Mădălina Cazacu, este cunoscută în online de mai bine de 10 ani, sub pseudonimul Skivo. 

De la pasiunea pentru beauty, până la sesiuni live pe Twitch, Skivo și-a obișnui publicul cu versatilitatea și energia sa debordantă. 

Gaming, snowboarding, mountain biking, calatoritul, toate acestea fac parte din conținutul uzual al Mădălinei, prin care și-a construit o comunitate tânără și foarte strânsă.

INSTAGRAM
TIKTOK
YOUTUBE
TWITCH

Noua cameră de vloggign Canon PowerShot V10

Cântărind puţin peste 211g şi potrivindu-se perfect în buzunarul utilizatorilor, PowerShot V10 le oferă creatorilor de conţinut de lifestyle şi călătorii un echipament complet, cu microfon de calitate deosebită şi suport încorporat. Această cameră video vă permite să realizaţi conţinut interesant pentru comunităţile dumneavoastră, datorită posibilităţii de filmare 4K UHD şi fundalului estompat cu aspect profesional.

Carcasa verticală rezistentă are un design nou, creat de Canon, pentru a oferi un echipament portabil şi discret pe care creatorii de conţinut să îl poată folosi cu încredere când se filmează în locuri aglomerate. Nu veţi rata niciodată momentele şi reacţiile spontane datorită butonului de înregistrare amplasat în mod convenabil şi care a fost gândit pentru controlarea rapidă a camerei video cu o singură mână.

Canon Powershot V10: Vlogging mult mai ușor

Canon PowerShot V10 este o cameră video compactă şi uşor de folosit pentru vlogging, dedicată celor care doresc să aibă aproape prietenii şi urmăritorii în aventurile lor, fără să care echipamente greoaie.

Citește articolul...

Participă la evenimentul gratuit pentru a descoperi noua cameră Canon Powershot V10 alături de Skivo Mady.

Noua cameră de vlogging Canon PowerShot V10

Canon Powershot V10 Camera Video Basic Vlogging Kit Negru

Canon Powershot V10 Camera Video Basic Vlogging Kit Silver

Canon Powershot V10 Camera Video Advanced Vlogging Kit Negru

Canon Powershot V10 Camera Video Advanced Vlogging Kit Silver

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.