Proiectul Exposing Movement vine LIVE la F64!

Pasionat de fotografia analog? Atunci trebuie să vii pe 12 decembrie la F64 sau să ne urmărești live!

Poate ai auzit despre acest proiect sau poate nu. Dar merită toată atenția ta, dacă îndrăgești fotografia pe film sau ești nostalgic(ă).

După ce au traversat două luni de laborator în care au întors pe toate părţile relaţia fotografie – corp, după un atelier deschis în care pasionaţii de fotografie şi dans au avut ocazia să experimenteze pe larg cele două arte şi legatura dintre ele, după o serie de expoziţii în care au prezentat experiențe vizuale despre corp și mișcare şi perspective personale asupra dansului și fotografiei, după numeroase întâlniri, discuţii şi multe ore petrecute în dark room, plus lansarea unei cărți, în luna decembrie echipa Exposing Movement ajunge la F64!

Marți, 12 decembrie, începând cu ora 19:00, ne găsești la sala expozițională F64 sau ne poți urmări LIVE pe Facebook!

Pentru a rezerva un loc în sală, te rugăm să completezi acest formular de înscriere: https://goo.gl/forms/iU916ngSRU83SjoY2

Evenimentul va fi transmis și LIVE,  așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă sau deja în vacanță,  pe pârtie, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Echipa Exposing Movement va povesti deschis cu publicul despre:

  • cum a luat naștere proiectul

  • ce este acest proiect

  • tipurile de expunere (exposing movement)

  • demistificarea fotografiei analog

  • libertatea de creație în camera obscură

  • sesiune Q&A

Înscrie-te AICI!

exposing movement

exposing movement

Exposing Movement este primul proiect al Asociaţiei Developing Art (D’art).

Acest proiect cultural a fost finanțat în cadrul Programului Cultural București Oraș Participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB.

Sponsor principal: BRD Groupe Societe Generale
Parteneri: F64, Grapho_mat, The Institute, Asociația Națională pentru Arte Vizuale, Viarchitecture
Spaţii partenere: Tranzit Bucuresti, Linotip – Centru Independent Coregrafic, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Apollo 111, Gallery, Beans and Dots, Mezanin, Libraria Kyralina
Parteneri media: Modernism.ro, Radio Seven, Feeder.ro, Revista Arte şi Meserii, Fotografa.ro, Blogul F64
Parteneri educaţionali: Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii din cadrul Universităţii Bucureşti, Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti
Suport: Allkimik, Ambrotipescu, Fotodex

Alte articole despre fotografia analog care s-ar putea să-ți placă:

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.