Ambasadorul Sigma – Sebastian Popescu despre obiectivul 150-600mm

Postat de: F64 F64

Deși nu mă pricep pe cât mi-aș dori la scris, am decis să împărtășesc cu voi experiențele mele cu obiectivul Sigma 150-600mm F/5-6.3 DG OS HSM Canon S. Nu voi intra în detalii tehnice, deoarece cu un efort minim le puteți găsi și voi pe net. Vreau să pun accentul pe lucrurile pe care le poți face cu această “jucărie” pe care o folosesc în calitate de ambasador Sigma România. 

Când am început să scriu la acest review, deja folosisem obiectivul în câteva competiții motorsport și deja puteam să-i fac o descriere detaliată încă din luna aprilie. Însă am decis să amân momentul pentru ceea ce urma în calendarul meu competițional.

Am vrut să văd cum se descurcă obiectivul chiar și în cele mai grele condiții. Mai apoi mi-am propus să-l exploatez la maximum și cu subiecți diferiți. Vă voi da câteva detalii pentru a înțelege mai bine despre ce e vorba.

Circuitele la care mă refer sunt cele din Assen, Mugello și Aragon, iar competiția principală este MotoGp, unde subiectul de fotografiat este mult mai mic decât în World Rally sau DTM. Se mișcă mult mai repede și este în continuă mișcare stânga – dreapta.