Marțea Foto, LIVE la F64 – relația dintre fotografie și oraș, cu Alberto Groșescu

Pentru LIVE, intră pe 26 septembrie, ora 19:00, AICI!

Așa cum poate te-ai obișnuit deja, în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:00, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre Instagram pentru fotografi, despre fotografia cu telefonul mobil, procesarea imaginilor, despre nud și perspectiva modelului de nud, despre bariere și relația dintre fotografie și oraș printre multe, multe alte teme interesante.

Înainte de a face cunoștință cu invitatul care va susține evenimentul din data de 26 septembrie, vezi ce ai ratat la ediția anterioară de la Marțea foto, despre „Fotografia de călătorie”, alături de Dan Mirică, care ne-a purtat prin mai multe colțuri de lume:

Pe 26 septembrie vom vorbi despre relația dintre fotografie și oraș, cu Alberto Groșescu.

Discuțiile se vor învârti în jurul următoarelor subiecte:

  • Apropierea de subiect (străzi, case, ferestre, scări etc.) pe fondul poveștii (uneori povestea locului ne face să apreciem mai mult fotografia) –  plus exemple de fotografii.
  • Cum a ajuns Alberto să iubească orașul, cu toate neajunsurile, prin plimbări și fotografii – povești și exemple.
  • Locurile pe care le îndrăgește și asupra cărora se întoarce pentru a le fotografia – povești și exemple.
  • Mesajul fotografiilor dincolo de aspectul artistic – cum putem scoate la iveală sau pune în atenție patrimoniul istoric al orașului.
  • Problemele care apar: proprietarii și locatarii recalcitranți, paznicii – exemple de întâmplări.

Despre toate acestea și multe altele, povestim pe 26 septembrie la F64! Te așteptăm LIVE pe Facebook!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de AICI.

martea foto

Despre Alberto Groșescu

fotografie

Alberto Groșescu este un fotograf care s-a ascuns în ultimii zece ani în spatele aparatelor de fotografiat care l-au transformat într-un îndrăgostit de București și de colțurile lui ascunse.
Fiind un observator și un împătimit al detaliilor, și-a cultivat relația cu orașul prin activitatea în ARCEN (Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate), căutând povești și istorii ale orașului, inventariind zone construite protejate, realizând trasee culturale pietonale.
Fotografia și pasiunea pentru arhitectură s-au întâlnit și în călătoriile din Asia și Europa, călătorii care nu au făcut decât să crească atașamentul pentru București.

Te așteptăm LIVE!

Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.