Marțea foto, LIVE la F64 – Camera foto, zidul permanent dintre ochi și subiect

Pentru LIVE, intră pe 5 septembrie, ora 19:00, AICI!

Așa cum poate te-ai obișnuit deja, în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:00, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre Instagram pentru fotografi, despre fotografia cu telefonul mobil, procesarea imaginilor, despre nud și perspectiva modelului de nud, despre bariere și metaforă în fotografie și multe, multe alte teme interesante.

Înainte de a face cunoștință cu invitatul ce va susține evenimentul din data de 5 septembrie, vezi ce ai ratat la ediția anterioară de la Marțea foto, despre „Terapia prin fotografie. Totul despre #JurnaldeFotograf”, alături de David și Mihai Stescu:

Pe 5 septembrie vom vorbi despre aparatul foto, ca zid permanent între ochi și subiect, alături de Bogdan Tache.

Discuțiile, se vor învârti în jurul următoarelor subiecte:

  • Începuturi și etapele parcursului în fotografie
  • Furia fotografului începător
  • Tehnica și tehnologia în fotografie
  • Fotografia cu telefonul

Despre toate acestea și multe altele, povestim pe 5 septembrie la F64! Te așteptăm LIVE pe Facebook!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de AICI.

martea foto

Despre Bogdan Tache:

“Alerg aiurea între scris și fotografie, între realitate și propria fantasmă, între imaginar și cotidian.
Fost jurist, corporatist și ONG-ist, dar permanent liber, într-o lume care de multe ori îmi crează senzația că nu e a mea deși eu sunt al ei.
Scriu despre banalul aparent. Acela pe care am ajuns să nici nu îl mai vedem, chiar dacă e atât de evident. Poate tocmai de aceea.
Fotografiez lumini și umbre peste oraș, dar și peste oameni. Și cum luminile și umbrele astea nu sunt întotdeauna ce vedem cu ochiul liber, fotografiez selectiv și încerc să o fac bine. Uneori luminile și umbrele sunt tatuate pe suflet, în ochi sau în inimi și ai nevoie de multa răbdare să le descoperi. Și de multa încredere. În tine și în lume.
Mai cred că am un rost în viață.
Acela de a scrie și de a fotografia pentru a ajuta. Fie că ajut oameni vulnerabili în vreun fel, fie că ajut comunități să conștientizeze, fie că, într-un mod egoist, mă ajut pe mine să înțeleg neînțelesul și să îmi găsesc locul.
Ironic, sarcastic și arogant cu impostura, intolerant cu prostia afișată pe post de deșteptăciune și neîncrezător în schimbări peste noapte rezultate din cuvinte goale.”

martea foto live la f64

Premii și publicații:

Premiul I – Fotografia lunii Nikon Romania – Iulie 2013

Fotograf oficial al Festivalului Internațional de teatru “Zile și Nopți” – Septembrie 2013

Premiul 3 – Festivalul Internațional de Fotografie “Photo Week” – Octombrie 2014

Mențiune de Onoare – Monochrome Awards – Concursul International Black & White Photography – categoria Professional Photo manipulation – Februarie 2015
Mentiune de Onoare – Monochrome Awards – Concursul International Black & White Photography – categoria Amateur Photo manipulation – Februarie 2015
Mentiune de Onoare – Monochrome Awards – Concursul International Black & White Photography – categoria Amateur Portrait – Februarie 2015

Premiul I la secțiunea Runner-Up Art – Olympus Global Contest 2015

Publicat în 1x.com, Vogue Italia, Fine-Art Portugal, Fine-Art America, FujiFilm X-Photographers, interviuri în diverse publicații sau canale TV din Romania, etc.

Te așteptăm LIVE!

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.