Marțea foto, LIVE la F64 – Instagram și fotografie

Pentru LIVE, intră pe 1 august, ora 19:30, AICI!

Dăm startul ultimei luni de vară pe 1 august 2017, unde ca în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:30, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre Instagram pentru fotografi, despre fotografia cu telefonul mobil, procesarea imaginilor, despre nud și perspectiva modelului de nud, despre metaforă în fotografie și multe, multe alte teme interesante.

Înainte de a face cunoștință cu invitații ce vor susține evenimentul pe 1 august, vezi ce ai ratat la ediția a doua de Marțea live, despre fotografia de concert cu Miluță Flueraș!

Pe 1 august vom vorbi despre Instagram și fotografia cu telefonul, alături de Alex Damian și Sabina Cornovac.

Alex Damian și Sabina Cornovac ne vor povesti următoarele:

  • De ce are Instagram-ul atât de mult succes?
  • Cât de mult se influențează reciproc (fotografia cu telefonul, Instagram-ul, oamenii/publicul)?
  • Ce face Instagram-ul să bată Facebook-ul la capitolul fotografia cu telefonul?
  • Tips & tricks pentru un fotograf cu telefonul pe Instagram.
  • Cum ne dăm seama dacă o fotografie este facută cu telefonul sau cu aparatul?
  • Poate oricine să facă fotografii faine cu telefonul și să aibă succes pe Instagram?
  • Importanța hashtag-urilor și cum le aflăm pe cele potrivite (searchable versus submittable etc.)

Despre toate acestea și mai multe, povestim pe 1 august la F64! Te așteptăm LIVE pe Facebook!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de AICI.

LIVE

Despre Alex Damian

live

Alex Damian este blogger, vlogger, fotograf, Instagrammer și iubitor de frumos. S-a îndrăgostit de fotografie acum foarte mulți ani, a învățat să fotografieze pe un aparat foto SLR pe film și printre fotografiile de care este foarte mândru se numără cele făcute în dimineața de 1 ianuarie 2015, din București.
Îl vedem mereu pe la evenimente în calitate de fotograf sau Instagrammer oficial și întotdeauna găsește un unghi diferit din care să surprindă o poveste. În acest mod a jurizat și fotografiile din cadrul concursului “Misiune Fotografică 0015”, unde am avut onoarea să îl avem alături.

Despre Sabina Cornovac

LIVE

Sabina este blogger de 9 ani, Social Media lover (cum îi place ei să spună) de peste 10 ani și Community Marketing Coordinator la F64 de 2 ani. Este pasionată de tot ce e nou și dornică să învețe în fiecare zi de la oameni mult mai deștepți decât ea. Chiar și când susține workshop-uri de social media pleacă cu o mulțime de idei noi de la “elevii” săi și e fericită că nu doar ea i-a ajutat cu ceva.

Te așteptăm #LiveLaF64 în a treia ediție #MarțeaFoto, pe 1 august de la ora 19:30 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.