Marțea Foto, LIVE la F64 – fotografia de călătorie cu Dan Mirică

Pentru LIVE, intră pe 19 septembrie, ora 19:00, AICI!

Așa cum poate te-ai obișnuit deja, în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:00, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre Instagram pentru fotografi, despre fotografia cu telefonul mobil, procesarea imaginilor, despre nud și perspectiva modelului de nud, despre bariere și fotografia de călătorie printre multe, multe alte teme interesante.

Înainte de a face cunoștință cu invitatul care va susține evenimentul din data de 19 septembrie, vezi ce ai ratat la ediția anterioară de la Marțea foto, despre „Metafora în fotografie”, alături de Andrei Baciu și Cristian Bassa:

 

Pe 19 septembrie vom vorbi despre fotografia de călătorie, cu Dan Mirică. Va fi Ediție specială în cadrul Zilelor Sony.

călătorie
(c) Dan Mirică

Discuțiile se vor învârti în jurul următoarelor subiecte:

  • Despre experiența lui Dan cu echipamentul Sony
  • Despre fotografia de călătorie de la început și până în momentul prezent
  • Despre particularitățile acestui gen fotografic și întrepătrunderile cu fotografia wildlife, de natură, peisaj (urban sau rural), de stradă și de portret
  • Despre ce înseamnă să îți direcționezi viața pe linia pasiunii

Despre toate acestea și multe altele, povestim pe 19 septembrie la F64, în cadrul Zilelor Sony! Te așteptăm LIVE pe Facebook!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de AICI.

martea foto

Despre Dan Mirică

călătorie

După 9 ani în domeniul achizițiilor, Dan Mirică a decis că este timpul să se îndrepte spre antreprenoriat, dar în același timp a avut ocazia să înceapă și un business ce ținea de fotografie.

Călătoriile l-au ajutat să fără pași mari în viața de zi cu zi. După doi ani de căutări, a ajuns și în Maroc. A fost locul care a trezit în el pasiunea pentru fotografie. De acolo toate s-au desfășurat șnur. A participat la câteva workshop-uri cu Sorin Onișor, i-a fost și asistent la câteva dintre ele. După a început să meargă la nunți (pentru a-și îmbunătății echipamentul foto), iar peste un an și jumătate, a avut curajul să organizeze prima ieșire foto împreună cu Sorin Onișor, mentorul său în ale fotografiei și pasiunii fotografice.

“Prin fotografie am descoperit nu numai România sau alte țări, pot spune că am descoperit o nouă lume, cea a căutării momentului atât vizual căt și emoțional. În ceața urâtă sunt nevoit să caut imaginea care să redea atmosfera mistică și plăcută, în vânt și ploaie caut momentul de interiorizare și liniște din sufletul omului, în greul urcușului pe munte caut lumina de pe pisc, în praf caut acțiunea ce-l ridică și-n fum caut razele soarelui ce-l străpunge și astfel apare magia transformării din fenomene aparent urâte în momente de bucurie unice.” spune Dan.

De la Maroc la Cuba, apoi Nepal și India, Zanzibar și Cappadocia, Madagascar și multe alte locuri, Dan Mirică a ajuns și la F64, la marțea foto!

Te așteptăm LIVE!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.