Marțea foto, LIVE la F64 – Terapia prin fotografie. Totul despre #JurnaldeFotograf

Pentru LIVE, intră pe 29 august, ora 19:30, AICI!

Dăm startul unei noi ediții Marțea Foto pe 29 august 2017, începând cu ora 19:30! Despicăm firul fotografiei în patru: dezbatem, ne informăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre fotojurnalism și proiecte fotografice, despre terapie și fotografie, despre metaforă în fotografie și multe, multe alte teme interesante.

Înainte de a face cunoștință cu invitații ce vor susține evenimentul din data de 29 august, vezi ce ai ratat la a cincea ediție de Marțea Foto live, despre fotojurnalism și proiecte fotografice, alături de Cristian Munteanu și Bogdan Dincă:

Pe 29 august avem doi invitați speciali, pe numele lor David și Mihai Stescu, iar tematica este și ea una deosebită: Terapia prin fotografie. Totul despre #JurnaldeFotograf.

David și Mihai vor povesti despre următoarele:

  • Cine este David și care este povestea lui?
  • Cum a descoperit fotografia și care este rolul ei în terapia sa?
  • De unde a venit ideea #JurnaldeFotograf și ce acțiuni au fost realizate până acum?
  • Unde a făcut David poze până acum și unde își dorește să mai călătorească?
  • Cum decurg întâlnirile cu Dragoș Asaftei și ce ați învățat de la el cel mai important?
  • Care sunt planurile de viitor ale micuțului fotograf și ce surprize ne mai pregătește?

Despre toate acestea și mai multe, te așteptăm cu întrebări pe 29 august, LIVE pe Facebook F64!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de aici.

martea foto

Despre David Stescu:

David s-a născut printre DSLR-uri, aparate foto și camere video. A descoperit fotografia cu telefonul mobil și apoi fotografia de călătorie ca o metodă de a se exprima și de a comunica cu prietenii din social media. Modul lui de a vedea lumea este diferit și ne prezintă fațete incredibile ale realității. Fotografia, actuala lui pasiune, poate fi pe viitor meseria care să-i ofere independență în societate. Descoperă mai multe aici.

Despre Mihai Stescu:

martea foto

Mihai este pasionat de fotografie din copilărie, a fotografiat mai întâi cu Smena, Praktika, Zenit și a învățat să-și developeze singur fotografiile. A cărat kilograme de echipament cu el, nerenunțând la SLR sau mai târziu la DSLR, nici măcar pe bicicletă sau pe munte. Nu trece o zi fără să facă o fotografie. Nu este profesionist, dar e un mare iubitor de lumină. Mai multe găsești aici.

Save

Save
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.