Marțea foto, live la F64 – dezbatem fotografia de concert

Pentru LIVE, intră pe 25 iulie, ora 19:30, AICI!

Marți pe 25 iulie 2017, începând cu ora 19:30, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE pe Facebook – ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Astăzi, 18.07.2017 dezbatem alături de Daniel Chindea educația în fotografie cu accent pe fotografia de nuntă, însă merită să fii cu ochii pe fiecare eveniment Marțea LIVE!

Săptămâna viitoare vom dezbate fotografia de concert alături de Miluța Flueraș, Gabriel Isac și Paul Voicu. Vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, iar tu vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Subiectele care vor fi abordate în dezbaterea fotografiei de concert sunt următoarele:

  • Organizarea unui concert/festival sau oricare alt eveniment care are în cadrul său concerte presupune o echipă mare de oameni în spate, de la organizatorii în sine până la fotografi. Cât de important este lucrul în echipă între fotografii evenimentului? Cum funcționează mecanismul, cum se coordonează?                       
  • Ce trebuie să în vedere atunci când urmează să fotografiezi un concert?                       
  • Ce nu trebuie să faci atunci când fotografiezi un concert?
  • Cât de mult influențează dimensiunea evenimentului, locația etc. fotografia propriu zisă?                       
  • Au fotografii de concert acces peste tot în așa fel încât să fotografieze “privat” și muzicienii? Dacă nu, în ce mod pot obține asta?
  • Există mai multe tipuri de fotografie de concert, care sunt acestea, ce preferă fiecare?
  • Fotografii de making of –  cât de importante sunt – le cere fiecare eveniment?                       
  • Se schimbă abordarea din punct de vedere fotografic de la eveniment la eveniment, în funcție de particularitățile fiecărui artist care cântă, nu al locului și evenimentului în sine?         

dezbateri fotografie

    

Despre toate acestea și mai multe, povestim pe 25 iulie la F64! Te așteptăm LIVE pe Facebook!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de AICI.

Despre Miluță Flueraș

Miluță Flueraș a absolvit cursurile de master ale Centrului de Excelență în Studiul Imaginii (CESI) și este fotograf freelancer de concerte.  Având experiența a numeroase concerte și festivaluri de renume, cu artiști precum: Bon Jovi, Roger Waters, Depeche Mode, AC/DC, Metallica, Guns ‘n Roses, Sting, Red Hot Chili Peppers, dar și artiști ai scenei underground, Miluță caută mereu să se reinventeze și să realizeze imagini remarcabile în cele mai provocatoare condiții.

Despre Gabriel Isac

marțea live

A început să fotografieze concerte în 2010, mai ales în cluburi, iar de vreo patru ani face asta în mod susținut, ca fotograf oficial al unui organizator de evenimente și colaborator al unei publicatii online. Aplecarea către fotografie este una din copilărie, reactivată și din nevoia de “altceva”, dar mai ales ca o completare la o altă mare pasiune  – muzica. Îi place să surprindă acțiunea în desfășurarea ei naturală, să “înghețe” momente spontan, neregizat; îl bucură nespus culorile, jocul lumină-întuneric și, în mod deosebit, emoția; toate acestea intră în compoziția unui concert reușit. De aceea, deși nu se ferește de alte tipuri de fotografie, cea de concert este de departe favorita lui.

Despre Paul Voicu

marțea live

Paul Voicu face fotografie de concert pentru iconcert.ro, este un împătimit colecționar de vinuluri și fan stoner-rock, iar festivalul de la care nu lipsește în nici un an este HellFest.

Ne vedem în fiecare marți! În magazin sau LIVE pe Facebook. Astăzi 18 iulie 2017 cu Daniel Chindea și pe 25 iulie cu cei trei fotografi de concert! Te așteptăm!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.