Inițiere în fotografie – curs foto cu Dan Dinu

Începând cu luna septembrie care bate cu pași repezi la ușă, Dan Dinu ne invită la un nou curs departe de haosul Bucureștiului.
Cursul de Inițiere în fotografie, va avea loc în orașul Brașov, începând cu data de 04.09.2017 și se va întinde pe o perioadă de aproximativ o lună și jumătate, dar va fi susținut de două ori pe săptămână. Zilele de desfășurare vor fi luni și marți de la ora 18:00, la sediul PhotoLife, (HUB 1317), pe strada Griviței în spatele magazinului Onix.
Dacă pentru unii începe școala, în prima jumătate a lunii septembrie, pentru noi este startul unei noi sesiuni de curs. Dacă vrei să înveți cum să faci primii pași în fotografie, cum să îți controlezi mai bine camera, cum să expui, dar mai ales cum să compui, atunci te așteptăm la PhotoLifeDan Dinu îți promite multe întâlniri plăcute în care să descoperi fotografia alături de alți pasionați ca și tine.
Te așteaptă un curs ce a trecut prin nu mai puțin de 4 versiuni, și care este acum mai interactiv, mai prietenos și cu multe exemple și studii de caz. Avem pentru tine 400 de pagini cu informații ce conțin peste 600 de fotografii ilustrative. Multă practică și interactivitate, mai ales că am pregătit și ieșiri pe teren, cursuri practice în sală sau sfaturi despre procesarea fotografiilor în Adobe Lightroom.
În weekend te vei putea bucura de ture fotografice, iar una dintre ele va fi în oraș,  cealaltă va fi în zona Brașovului, într-o locație cu bun potențial fotografic. Până acum am fost în Piatra Craiului, în Bucegi, în satele din Culoarul Rucăr-Bran, pe Lempeș sau în pădurea de la Reci, dar și la Racoș, în Cheile Vârghișului, prin satele săsești (Viscri, Prejmer, Cincșor), în Sighișoara, Sibiu, sau la Vulcanii Noroioși.
Dacă ești un entuziast într-ale fotografiei și nu știai exact de unde să începi studiul, află că acest curs este un punct foarte bun de pornire! Așa că, ce mai aștepți? Înscrie-te!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *