(c) Alexandru Corneanu

Expoziția „Geometrie”, realizată de grupul Back to White and Black

Pe 19 august este Ziua Internațională a Fotografiei, iar cei de la RGB Photography au decis să o sărbătorească printr-o expoziție de fotografie alb-negru, având geometriile drept tematică.

Grupul Back to White and Black, constituit pe Facebook de către RGB Photography, și în care sunt bineveniți toți iubitorii de fotografie alb-negru, expune în perioada 19-28 august 2017, la Green Hours, lucrări cu tema Geometrie, realizate special pentru aniversarea pasiunii care i-a adus împreună.

Expun: Alexandru Corneanu, Andreea Doria Petre, Andreea Lacriceanu, Andreea Rau Neacsu, Dan Stanila, Dragoș Ștefan Marin, Florina Petrescu, Florina Ungureanu, Gabriela Pătrășcan, Ioana Adriana Apostol, Laura Pavaloaia, Lucian Râșnoveanu, Magda Fulger, Mihaela Tasulea, Monica Patrascoiu, Sorin Tudorică.
geometrie

Despre RGB Photography

RGB Photography își deschidea porțile în luna februarie 2008, cu primul curs de fotografie autorizat. Încă de la început și-au dorit un spațiu dedicat studiilor de imagine, explorarea marilor genuri fotografice, experimentarea de tehnici creative și abordari mai mult sau mai puțin obișnuite ale fenomenului foto, alături de cursanți. Entuziasmul și evoluția fiecărui participant i-a motivat să aducă mereu ceva nou: o temă surpriză, un proiect de grup, un concurs spontan, o ședință foto într-un loc deosebit.
În timp au observat că dimensiunea fenomenului fotografic îl face imposibil de cuprins într-un singur curs și ulterior cursului de Fotografie au lansat alte cursuri sau ateliere, fie pentru avansați, fie pe tematici dedicate cum ar fotografia alb-negru, Photoshop-ul, fotografia analog etc. Astăzi se gîndesc cu drag la absolvenții celor peste 100 de grupe care au parcurs workshopurile și cursurile RGB, și care explorează mai departe acest univers minunat, privit acum cu alți ochi. Aventura continuă.

Despre grupul Back to White and Black

Au înființat acest grup ca o platformă de interacțiune între pasionații de fotografie alb-negru. Chiar dacă s-au întâlnit sau nu la cursurile RGB Photography, oricine este binevenit să participe la proiectele pe care grupul le propune.
În acest grup orice membru poate alege oricare dintre rolurile: simplu spectator, participant la unele dintre proiecte sau participant la fiecare proiect. În plus, fiecare își poate schimba rolul ori de câte ori va dori.
Temele propuse pot avea reguli, locații, timpi și termene proprii. Pot avea strict finalitate fotografică sau pot implica sunet, video ori multimedia. Fotografia alb-negru are un loc special în sufletul fiecarui iubitor de imagine, pe care grupul îl încurajează să dea frâu liber oricărei inițiative creative. Bucuria este de partea lor.

Sunteți așteptați în perioada 19-28 august 2017 la Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120), pentru o experiență vizuală aparte.

Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.