Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – participă!

Începe Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2017, ediția a XVII-a.

Asociația Foto Club Arad este o organizatie non-guvernamentală, cu sediul în Arad, România, personalitate juridică adminstrată în baza Statutului Organizatiei, finanțată prin contributiile membrilor și prin sponsorizări. Asociația continuă tradiția Foto Club Arad înfiintat în anul 1968.

salonul

Asociația Foto Club Arad vă invită să participați și anul acesta. Secțiunile ediției XVII sunt: liber color şi liber monocrom.

Salonul Internațional Ars Fotografica Arad este sub sub patronajele FIAP nr. 421/2017 şi AAFR nr. 021/2017 şi va fi organbizat conform regulamentelor și standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică şi ale FIAP şi AAFR.

În cadrul Salonului vor fi date un număr total de 30 de premii câștigătorilor, 18 premii FIAP și 12 premii AAFR, precum și titlul de Best Author.

Ultima zi în care fotografii dornici să participe se pot înscrie este 2 octombrie 2017, urmând ca vernisajul și decernarea premiilor să aibă loc pe 9 noiembrie 2017.

Vernisajul și acordarea premiilor vor avea loc la Sala de Expoziții Atrium, din Mall Arad.

salonul
Cu ocazia acestui salon și împreună cu Centrul Cultural Județean Arad, respectiv Consiliul Județean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câștigătorilor. Acest catalog va avea li o variantă digitală, pentru ca cei ce vor vrea să-l vadă, să-l descarce fără probleme.

Toți participanții trebuie să plătească o taxă de participare în valoare de de 50 lei, echivalent 16 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu secretariatul Foto Club Arad.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.