5 idei de fotocarte cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Cum Ziua Îndrăgostiților aproape că bate la ușă, ce idee de cadou mai bună ai putea avea decât o fotocarte?

O cronică a relației voastre sau a familiei, a locurilor prin care ați fost împreună, toate adunate într-o fotocarte, poate fi o modalitate excelentă de a transpune cuvintele în amintiri. Este întotdeauna distractiv să ai o „capsulă a timpului” la care să te poți întoarce când vrei. La urma urmei, cele mai bune povești de dragoste evoluează în timp și e frumos să ai amintiri ale diverselor etape.

Dar ce fel de fotocarte, ne vei întreba. Ți-am pregătit 5 idei interesante, mai jos:

#1 Povești despre voi

O fotocarte ideală pentru orice cuplu. Poți include imagini cu voi, hainele și locurile voastre preferate, animalele de companie etc. și mici povești despre cum v-ați cunoscut, prima întâlnire sau orice altceva îți trece prin minte.

#2 Ce iubesc la tine

O fotocarte acompaniată de 10 (sau 100) de motive pentru care persoana careia îi dedici cadoul merită să fie iubită. Nu e musai să fie doar un cadou de cuplu. Poate fi chiar și o fotocarte dedicată mamei, bunicii, tatălui sau de ce nu, patrupedului preferat. E loc mereu de cât mai multă creativitate, așa că dă-i frâu liber și vezi la ce idei ajungi. Alege fotografii cu persoana căreia îi dedici fotocartea și compune paragrafe scurte care să însoțească imaginile.

#3 Călătoriile voastre

Poate ați vizitat deja jumătate de glob sau măcar jumătate din Europa. Nu ar fi interesant să aduni toate aceste amintiri într-o fotocarte? Le poți aranja cronologic sau poți face un top al locurilor voastre favorite, cu plusuri și minusuri din partea fiecăruia și multe, multe fotografii. Că doar e fotocarte, nu?

#4 Familia ta 

Profită de ocazie ca să creezi o fotocarte pentru întreaga ta familie. Cu mic cu mare, include-i pe toți în paginile cărții. Joacă-te și cu template-urile, alege culori și modele vesele pentru paginile cu copiii. Nu uita de textele amuzante sau chiar scan-uri ale desenelor realizate de ei ș.a.m.d. Posibilitățile sunt aproape nelimitate, trebuie doar să ai chef de joacă.

fotocarte

#5 Temă liberă

Ți se pare că niciuna dintre ideile de mai sus nu e pe stilul sau gustul tău? Atunci pur și simplu gîndește-te cum ar arăta pentru tine fotocartea ideală. Mai mult, poți să ne împărășești și nouă din idei dacă vrei, așa că lasă-ne un comentariu.

Fă cunoștință direct cu aplicația online de configurare a unei fotocărți pentru tine și jumătatea ta, aici.

Serviciul Fotocarte F64:

  • este un serviciu 100% românesc, fiind un parteneriat cu firma Photogo din Cluj
  • fotocărțile pe care ți le oferim vin în mai multe dimensiuni și cu mai multe tipuri de coperți sau hârtie
  • orice proiect este verificat înainte să fie trimis la printare, astfel că vei fi contactat în cazul în care identificăm neconcordanțe în proiect

Descoperă aici cum să-ți păstrezi amintirile într-o fotocarte, ce formate sunt disponibile și tipurile de layout, fundaluri ș.a.m.d.

Pastreaza-ti amintirile intr-o fotocarte!


 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *