5 idei de fotocarte cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Postat de: F64 F64

Cum Ziua Îndrăgostiților aproape că bate la ușă, ce idee de cadou mai bună ai putea avea decât o fotocarte?

O cronică a relației voastre sau a familiei, a locurilor prin care ați fost împreună, toate adunate într-o fotocarte, poate fi o modalitate excelentă de a transpune cuvintele în amintiri. Este întotdeauna distractiv să ai o „capsulă a timpului” la care să te poți întoarce când vrei. La urma urmei, cele mai bune povești de dragoste evoluează în timp și e frumos să ai amintiri ale diverselor etape.

Dar ce fel de fotocarte, ne vei întreba. Ți-am pregătit 5 idei interesante, mai jos:

#1 Povești despre voi

O fotocarte ideală pentru orice cuplu. Poți include imagini cu voi, hainele și locurile voastre preferate, animalele de companie etc. și mici povești despre cum v-ați cunoscut, prima întâlnire sau orice altceva îți trece prin minte.

#2 Ce iubesc la tine

O fotocarte acompaniată de 10 (sau 100) de motive pentru care persoana careia îi dedici cadoul merită să fie iubită. Nu e musai să fie doar un cadou de cuplu. Poate fi chiar și o fotocarte dedicată mamei, bunicii, tatălui sau de ce nu, patrupedului preferat. E loc mereu de cât mai multă creativitate, așa că dă-i frâu liber și vezi la ce idei ajungi. Alege fotografii cu persoana căreia îi dedici fotocartea și compune paragrafe scurte care să însoțească imaginile.

#3 Călătoriile voastre

Poate ați vizitat deja jumătate de glob sau măcar jumătate din Europa. Nu ar fi interesant să aduni toate aceste amintiri într-o fotocarte? Le poți aranja cronologic sau poți face un top al locurilor voastre favorite, cu plusuri și minusuri din partea fiecăruia și multe, multe fotografii. Că doar e fotocarte, nu?