Pastreaza-ti amintirile intr-o fotocarte!

Postat de: F64 F64

Traim intr-o era digitala dar suntem nostalgici dupa print.  Pe hartie, fotografiile devin o parte a lumii fizice, capata substanta, au parca o alta semnificatie.

Imaginile de pe un hard extern le vom rula de cateva ori, pentru familie sau prieteni, dar vom uita relativ rapid de ele, comparativ cu un album sau o fotocarte pastrate in biblioteca, pe care le putem rasfoi oricand avem o clipa de regaz si un ceai sau o cafea langa.

Pornind de la aceste premize, F64 a lansat in 2014 serviciul de printing, disponibil atat online, cat si in magazin. De la printarea fotografiilor pe diferite tipuri de hartie si la dimensiuni diverse, pana la fotomagneti, printuri inramate si fotocarti.

In acest articol povestim despre serviciul fotocarte F64 si vom afla pe scurt despre:

 • tipurile de fotocarti
 • dimensiunile la care acestea sunt disponibile
 • termenele de procesare si preturi
 • modul de creare al fotocartilor

Fotocartea  va fi intotdeauna cadoul ideal pentru orice ocazie, iar la F64 ai posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni.

fotocarte

Serviciul Fotocarte F64:

 • este un serviciu 100% romanesc, fiind un parteneriat cu firma Photogo din Cluj
 • fotocartile pe care ti le oferim vin in mai multe dimensiuni si cu mai multe tipuri de coperti sau hartie
 • orice proiect este verificat inainte sa fie trimis la printare, astfel ca vei fi contactat in cazul in care identificam neconcordante in proiect

Ce formate si ce tipuri de coperta/ hartie exista?

Formatul patrat este disponibil in 3 dimensiuni:

 • 14×14 cm de la 45 lei
 • 20×20 cm de la 90 lei
 • 28×28 cm de la 195 lei

Formatul portret este disponibil la dimensiunea 21×28 cm – A4 de la 90 lei

Formatul panoramic este disponibil in 2 dimensiuni:

 • 21×15 cm – A5 de la 55 lei
 • 28×21 cm – A4 de la 145 lei

Preturile sunt determinate de tipul de prezentare a fotocartii, de format, dimensiune si hartie.

Fotocartea Layflat – O prezentare impecabila datorita unui mod de legare a paginilor care permite o deschidere perfecta de 180 grade. Este disponibil doar cu coperta tare.

fotocarte

Fotocartea Standard cu coperta tare – O fotocarte cu tinută, datorată copertii tari si aspectului placut de revista. Legarea paginilor in coperta se face prin brosare.

printing f64

Fotocartea Standard cu coperta moale – O fotocarte de buget, cu un aspect de revista. Legarea paginilor in coperta se face prin brosare.

fotocarte

Fotocartile se imprima pe hartie super lucioasa, fotografica sau de calitate superioara 300g, in functie de tipul de fotocarte ales – buget, standard sau layflat.

Ce este layflat?

Layflat este o tehnica de legare prin care este posibil ca atunci cand paginile fotocartii sunt deschise sa nu existe nicio indoitura la mijloc, paginile ramanand complet plate. Fotocartile layflat sunt optiunea ideala pentru a pastra intacte fotografiile panoramice, care se intind pe latimea a doua pagini.

Ce este brosarea?

Cartile brosate reprezinta cea mai populara metoda de finisare a cartilor, beneficiind de cel mai bun cost si de o buna rezistenta. Colile de interior sunt incleiate si au atasata o coperta dintr-un suport de o grosime superioara (170-300g/mp). In aceasta categorie intra mai multe tipologii de produse, existand versiuni care implica bloc interior cusut sau brosarea cu clape.

Timpul de livrare pentru orice fotocarte este de 7 zile, si, fiindca este un serviciu cu acoperire naționala, livrarea se face oriunde in tara prin curier rapid.

Cum creez o fotocarte?

Crearea fotocartii se face simplu si usor, din confortul propriului birou sau de oriunde ai acces la un calculator, prin intermediul aplicatiei online.

Fie ca iti doresti o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi, cum ar fi zilele de scoala, activitatile sportive, o seara in oras cu prietenii sau vrei sa realizezi un album cu ultima voastra vacanta, o fotocarte de familie ori doar pentru cel mic, pasii sunt extrem de simpli.