Nikon lansează noul DSLR de vârf, D6

Nikon dezvăluie noul său DSLR de varf: D6. De la știri de ultima oră până la sporturi internationale, acest aparat foto fenomenal cu fotografiere full frame răspunde cerințelor profesioniștilor care nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Cu cel mai puternic sistem AF de la Nikon de până acum și conexiuni rapide în aparatul foto pentru transfer de imagini în timp real, D6 permite profesioniștilor să creeze și să furnizeze fără restricții. Noul motor AF este mai rapid ca niciodată. Un aranjament de 105 senzori de tip cruce, toți selectabili, cu o densitate de 1,6x mai mare decât la D5, duce precizia la un alt nivel. Beneficiați de performanțe de urmărire excepționale chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare imaginabile și de achiziția superioară a subiectelor. O gamă sporită de modele de Zona AF grup selectabile permite utilizatorilor să optimizeze configurarea funcției AF pentru orice proiect și să capteze imagini mai curate din cadrul acțiunii.

Conexiunile din aparatul foto asigură cele mai mari viteze de transfer din rândul modelelor de aparate foto competitive din această clasa și nu slăbesc ritmul în timpul fotografierii. Fluxurile de lucru eficientizate oferă mai multe modalități de a selecta și de a acorda prioritate fotografiilor cheie pentru transfer, avantajându-i pe fotografi atunci când fiecare secundă contează. Ecranele de înaltă rezoluție ale aparatului foto oferă acum vizibilitate și lizibilitate îmbunătățite, în timp ce D6 păstrează corpul robust care a făcut din D5 un aparat foto atât de dorit în randul profesioniștilor.

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declară: D6 este un succesor fenomenal al aparatului foto Nikon D5. Pe lângă caracteristicile superioare preluate de la predecesorul său, noul vârf de gamă de la Nikon vine cu îmbunătățiri remarcabile ale funcției AF și cu o conectivitate versatilă. Nu puteți controla acțiunea, lumina sau mediul. Dar puteți controla aparatul foto D6, acest DSLR fiind capabil să vă ofere fotografii incredibile ale momentelor definitorii – fără greșeală.”

Aparatul foto Nikon D6 va fi disponibil în Romania începând cu luna aprilie 2020.

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *