Recicleaza bateriile uzate si priveste partea pozitiva!

Postat de: F64 F64

Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a demarat cea de-a doua editie a campaniei ,,Priveste partea pozitiva”, menita sa incurajeze publicul sa aduca bateriile uzate pentru a fi reciclate in punctele de colectare din magazine. Campania, constand in numeroase premii pentru participanti, se desfasoara in magazinele partenere la nivel national, in perioada 15 octombrie 2016 – 31 martie 2017.

Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate in plicurile speciale de colectare amenajate in magazinele din reteaua nationala de colectare dezvoltata de SNRB, participantii in program primesc 4 baterii noi, doua tip R3 (AAA) si doua tip R6 (AA).

De asemenea, pe parcursul campaniei, toti cei care stiu sa raspunda la intrebari legate de colectarea selectiva pot primi instant premii constând in ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu.

campanie reciclare baterii

“Succesul inregistrat in prima editie a campaniei ‘Priveste Partea Pozitiva’ in care am colectat peste 20 de tone de baterii uzate ne-a determinat sa reluam acest proiect in cadrul caruia oferim posibilitatea cetatenilor sa recicleze cu usurinta aceste mici bombe ecologice, respectiv bateriile uzate, in magazinele partenerilor nostri Flanco, UPC, eMAG, F64 si nu numai. Prin derularea de astfel de campanii de constientizare care implica si o recompensare a implicarii personale, avem convingerea ca vom reusi sa contribuim la incurajarea adoptarii unui comportament responsabil fata de mediu in randul cat mai multor romani”, au declarat reprezentantii Asociatiei Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB).

Sunt implicate in prezent peste 250 de magazine din tara, iar F64 s-a alaturat, ca si in trecut, actiunii de colectare a acestor baterii uzate, dovedindu-si angajamentul de responsabilitate fata de mediul inconjurator, fiind o companie preocupata de dezvoltarea durabila si imbunatatirea performantelor de mediu.

In acest sens, clientii F64 se pot inscrie in campanie, predand bateriile uzate in recipientele speciale de colectare situate in magazinul nostru.

Mai mult, actiunea vine si cu un concurs! Dincolo de premiile pe loc, mentionate mai sus, si care urmeaza acelasi mecanism, la finalul campaniei, poti castiga prin tragere la sorti o vacanta in doi intr-o destinatie ECO (cazare si transport).

Mecanismul este urmatorul:

1.Vii la magazin sa iei un sac colector

2. Intri pe http://colecteazabaterii.ro/ si te inscri cu datele personale si codul de bare aflat pe spatele sacului

3. Predai minim 20 baterii in magazin in acelasi sac cu care te-ai inscris, in schimbul carora primesti un blister 2 baterii R6 (AA) si un blister 2 baterii R3 (AAA)

4.La finalul campaniei, prin tragere la sorti, poti fi castigatorul vacantei eco in doi

Spor la reciclat, ne vedem in magazin!

Vezi regulamentul oficial al campaniei aici.
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top