Concurs – Câștigă camera de acțiune DJI Action 2!

Îți dorești o cameră de acțiune cu design inovator, care îți permite să fii creativ și să filmezi în orice condiții? Am pregătit un concurs cu un premiu atractiv! Poți câștiga o cameră de acțiune DJI Action 2!

Abonează-te la newsletter-ul F64 în perioada 8– 29 martie 2023 și poți fi fericitul câștigător al unei camere de acțiune DJI Action 2!

După abonare, vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii!

Extragerea se va desfășura pe data de 30 martie 2023.

Câștigătorul extras este: Stan Diana Alina. Felicitări!

Despre premiu

Camera video DJI Action 2 Dual-Screen Combo are un senzor CMOS de 1/1.7” cu o rezolutie de 12 Mpx. Designul magnetic inovator vă permite să schimbați fără efort accesoriile. Camera înregistrează videoclipuri 4K la 120 fps, si oferă un FOV ultra-larg de 155° si suport HorizonSteady (funcție pentru a menține nivelul orizontului). DJI Action 2 Dual-Screen Combo include un modul cu un ecran tactil OLED frontal de 1,76 inchi, o curea de gât, un suport pentru camera de acțiune si un adaptor pentru cap bila – toate intr-un design magnetic convenabil.

Specificații cheie

  • Ecran tactil frontal de 1,76″
  • Senzor CMOS de 1/1,7″
  • Pana la DCI 4K60, UHD 4K120, 1080p240
  • 32 GB de stocare interna a camerei
  • Rezistent la apa pana la 10.0 m fara carcasa

Ce zici, îți doresti această cameră de acțiune? Tot ce ai de făcut este să te abonezi la newsletterul F64, aici!

Tu ce cameră de acțiune deții? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.