Expozitia „Portret II”, semnata Clasa de fotografie

Expozitia „Portret II” prezinta in cadrul celei de-a III-a editii Bucharest Photo Week imagini realizate de participantii la primele doua module ale Clasei de Fotografie III.
Fotografiile expozitiei iau termenul de portret si se joaca cu el, incercand in fiecare cadru o abordare diferita a termenului, uneori mai jucausa, uneori mai serioasa, uneori indreptata spre oameni, alteori nu.

Vernisajul va avea loc joi, 29 septembrie 2016, incepand cu ora 19, in Cafeneaua F64.

„Clasa de Fotografie este un anti-curs foto, pentru ca nimeni nu te poate invata sa faci fotografii bune. Clasa de Fotografie iti poate da notiuni teoretice si practice, iti poate critica sau adora pozele, iti poate arata fotografi faimosi si iti poate defini tendinte. Clasa de Fotografie nu are profesori, decat elevi si invitati speciali. In cadrul clasei pastram o atmosfera informala dar organizata, chit ca discutam la o cafea sau o bere despre un apus de soare, chit ca dezbatem un proiect documentar. Printre altele, fotografia inseamna interactiune, comunitate si oameni.” (Cristian Bassa – initiatorul Clasei de Fotografie)


Expun: Irina Carmen Brinza,Dora Marian,Adelina Moisoiu,Daniel Enea, Renato Barda, Paul Musescu si Cristian Bassa.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *