Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1: 3.5 – noi standarde macro

Postat de: F64 F64

Categoria de obiective macro pentru camerele foto mirrorless are un nou obiectiv prime de referință.

M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1: 3.5 Macro are o greutate redusă, cel mai puternic grad de mărire* (2,5x **) precum si o distanță de focalizare de doar 9.5cm. La această distanță, fotografii amatori ambițioşi pot extinde repertoriul creativ pentru a include detalii fascinante ale lumii naturale, care altfel nu ar fi vizibile cu ochiul liber.

O altă caracteristică esențială este mecanismul de focalizare silențios, timpul de răspuns fiind îmbunătăţit cu 20-30% (în urma testelor realizate) faţă de cel de la obiectivele macro convenţionale, acesta fiind un avantaj potențial decisiv pentru utilizatorii OM-D si PEN care fotografiază în mod dinamic.

Obiectivul va fi disponibil din luna octombrie 2016.

30mm
Noul M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1: 3.5 completează gama de obiective Olympus Premium, încadrându-se între două alte obiective: 25mm 1: 1.8 standard si 45mm 1: 1.8 care este proiectat pentru fotografia de portret.

Acest obiectiv oferă un bokeh circular deosebit, fără distorsiunile care afectează uneori obiectivele din categoria macro 1:3.5. Obiectivul este compatibil cu funcţia de Focus Bracketing de la camerele Olympus selectate, care surprinde în mod automat mai multe versiuni ale unui cadru macro cu diferite setări de focalizare, astfel încât să poatăfi aleasă cea mai bună.

Desigur, lumea subacvatică este o sursă bogată de subiecte pentru amatorii de fotografie macro, iar noul obiectiv este compatibil cu gama Olympus de accesorii subacvatice. În plus față de carcasele etanse pentru o varietate de dimensiuni ale camerei, scafandrii pot opta pentru un inel anti-reflexie si un echipament dedicat de focalizare pentru reglaje manuale subacvatice.

Toate obiectivele si aparatele foto Olympus prevăd o prelungire gratuită de sase luni*** a garanției când sunt înregistrate pe platforma online MyOlympus.
30mm
Accesorii

  • Seria PT de carcase subacvatice, pentru fotografiere macro spectaculoasă cu modele de camere OM-D si PEN la adâncimi de până la 45 de metri
  • Echipament de focalizare (PRZR-EP07), pentru reglarea manuală a focalizării obiectivului M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1: 3.5 într-o carcasă subacvatică
  • Inel anti-reflexie (POSR-EP11), pentru fotografierea macro subacvatică de cea mai înaltă calitate

Specificațiile produsului pot fi modificate fără preaviz. Consultați website-ul Olympus  pentru cele mai recente specificații.

* Conform cu luna mai 2016, dintre obiectivele Micro Four Thirds macro prime disponibile pe piaţă şi utilizând condițiile de testare proprii Olympus
** echivalent 35mm
*** Șase luni suplimentar față de garanția legală în țara de achiziție.


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top