Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO – bokeh de calitate

Postat de: F64 F64

Obiectivul Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO (echivalent 35mm: 50mm) este conceput pentru a excela și purta performanța obiectivelor cu lentilă fixă spre noi limite. O focalizare automată, deosebit de rapidă, asigură precizia capturii în orice situație.

Acest obiectiv nou, din gama reprezentativă M.ZUIKO Pro, asigură cea mai mare rezoluție și are capabilități excepționale în lumină scăzută, de la o deschidere maximă de 1:1.2 pentru claritate și precizie inegalabilă până în colțurile cadrului, cu un bokeh impresionant. Și, fie ploaie, soare sau zăpadă, ca și în cazul celorlalte obiective din seria M.ZUIKO Pro, M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO este protejat împotriva prafului, stropirii și înghețului pentru a face faţă la orice provocare, indiferent de activitate.

Obiectivul va fi disponibil pe piaţă începând cu luna octombrie 2016.

Olympus 25mm PRO

Imagine de calitate superioară

Obiectivul M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO încorporează tehnologie optică de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune rezultate cu o rezoluție impecabilă pe toată suprafaţa imaginii. Împreună cu deschiderea maximă a diafragmei de 1:1.2 a obiectivului excepțional de luminos, performanța profesională este garantată chiar și în cele mai provocatoare medii de fotografiere. De asemenea, acoperirea „Z Coating Nano” garantează reducerea efectelor de ghosting și flare pentru imagini cu precizie și claritate și mai mare.

Bokeh incredibil

Procesul de proiectare a beneficiat de o atenție deosebită pentru a garanta că acest obiectiv cu diafragmă 1:1.2 din seria M.ZUIKO Pro oferă cel mai impresionant bokeh, pentru a amplifica semnificativ calitatea fundalului – sau pentru a folosi efectul bokeh ca subiect în sine. Formele frumoase pe care acest obiectiv le redă, până la marginile imaginii, și efectul de defocalizare naturală sunt rezultatul combinației unice între conceptul optic al sistemului obiectivului și diafragma sa cu 9 lame.

Focalizare automată foarte rapidă, flexibilitate și manipulare profesională

Deseori, există o sigură șansă pentru a surprinde acea imagine unică. De aceea, fotografii trebuie să se poată baza pe echipamentele lor – acestea trebuie să fie pregătite atunci când sunt și ei. M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO se poate lăuda cu un sistem de focalizare automată foarte rapid, asigurând surprinderea subiecților la timp și într-o splendoare de o claritate excepțională, indiferent dacă vorbim de o singură captură sau secvențe de fotografii într-o succesiune rapidă. O construcție distinctivă face posibil acest lucru; din toate cele 19 elemente optice, un singur element trebuie deplasat pentru focalizare, permițând focalizarea automată ultra rapidă.

O construcție potrivită pentru orice context

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO este prevăzut cu protecție împotriva prafului, stropirii și a temperaturilor sub zero grade, precum toate obiectivele din seria M.ZUIKO Pro. Obiectivul robust, construit din metal, este prevăzut cu o capacitate de mărire maximă de 0,11x (echivalent 35mm: 0,22x) și cântărește 410g.
Conceput pentru a satisface cererile profesionale privind fotografia de claritate și rezoluție superioară și cu un bokeh excepțional, obiectivul extrem de luminos M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO oferă rezultatele aşteptate în toate situațiile și va fi disponibil din luna octombrie 2016.

olympus

Specificațiile produsului pot fi modificate fără preaviz. Consultați website-ul Olympus la pentru cele mai recente specificații.


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top