(c) Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Olympus 12-100mm 1:4.0 IS PRO – Zoom profesional pentru călătorii

Fotografii profesioniști pot călători acum lejer, bucurându-se totodată de un nivel nemaiîntâlnit al performanței profesionale a zoom-ului.
Obiectivul Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO cu zoom 8.3x (echivalent 35mm: 24-200mm) acoperă o distanță focală care în trecut necesita ajutorul unui al doilea obiectiv pentru a obține acest nivel de calitate.
Este un obiectiv special pentru versatilitatea de fotografiere profesională și performanța generală impresionantă cu sistemul Sync IS. Acesta asigură o compensare de până la 6,5 trepte EV** în combinație cu un model de aparat compatibil. Rezistent la praf, stropire și îngheț, acest partener ideal de călătorie aparține gamei reprezentative M.ZUIKO Pro. Asigură rezultate excepționale ale imaginii, pe întreaga plajă, de la unghiurile largi la telefoto.
O distanță de lucru minimă de doar 1,5cm asigură o performanță extremă de prim-plan.
Obiectivul va fi disponibil din luna noiembrie 2016.
M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO
Călătorii lejere. Performanță cu greutate
Cu Olympus 12-100mm 1:4.0 IS PRO, Olympus oferă primul obiectiv profesional cu zoom 8,3x cu o diafragmă constantă 1:4.0. Până acum erau necesare două obiective pentru a asigura distanța focală peste 12-100mm (echivalent 35mm: 24-200mm), pentru a obține rezultate în acest nivel de calitate. Fotografii au acum libertatea de a renunţa la echipamentele suplimentare, bucurându-se în continuare de rezultatele calității profesionale. Acest nivel de versatilitate este subliniat de caracteristicile sistemului Micro Four Thirds, ușor și compact, și de atributele de protecție împotriva prafului, stropirii și înghețului pe care le au în comun toate produsele Olympus M.ZUIKO Pro. Astfel, obiectivul reprezintă partenerul ideal al unui sistem Olympus OM-D pentru cea mai bună calitate, un echipament care poate merge oriunde – care este mereu pregătit și prezent.
Până la cel mai mic detaliu
Prim-planurile impresionante sunt la îndemână cu Olympus 12-100mm 1:4.0 IS PRO. O distanță de lucru minimă de 1,5 cm asigură posibilitatea de a capta cele mai mici detalii la un interval incredibil de mic și beneficiind de capacități de fotografiere cu deschidere extrem de mare.
Olympus 12-100mm
Calitate a imaginii fără precedent
Rezultatele imaginii pe care le poate oferi acest obiectiv devin o inspirație pentru colegii fotografi. Pe lângă saltul calitativ pe care îl oferă diafragma constantă 1:4.0, stabilizarea încorporată a imaginii cu compensare de până la 6,5 trepte EV** este asigurată de sistemul pe 5 axe Sync IS – oferind cel mai ridicat nivel de compensare care este disponibil în prezent pe piață.
Efectul de flare este, de asemenea, redus semnificativ datorită stratului de protecție Z Nano al obiectivului. Un sistem de focalizare automată, foarte rapid, cu precizie ridicată este încorporat pentru a capta subiecți ficși sau în mișcare, cu cea mai mare claritate și precizie. Fotografii vor valoriza de asemenea butonul L-Fn personalizabil.
Se poate configura individual pentru a obține cel mai rapid acces la funcțiile specifice ale obiectivului, precum și funcția inelului de focalizare pentru a ajuta la o focalizare manuală mai fină și mai rapidă, ori de câte ori este necesar.
Fiind prevăzut cu o construcție metalică, M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO este la fel de rezistent pe cât este de versatil și cântărește doar 561g. Așteptarea acestui obiectiv universal cu zoom pentru călătorii este aproape de final.
Olympus 12-100mm 1:4.0 IS PRO va fi disponibil din luna noiembrie 2016.
Olympus 12-100mm
Toate obiectivele și aparatele Olympus prevăd o prelungire* gratuită de șase luni a garanției când sunt înregistrate pe platforma online MyOlympus.
Specificațiile produsului pot fi modificate fără preaviz. Consultați website-ul Olympus pentru cele mai recente specificații.
* Șase luni suplimentar față de garanția legală în țara de achiziție.
** În combinație cu modelele de aparate Olympus compatibile
[products ids=125030099]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.