Concurs Calator si fotograf: castigatorii

Calatorim pentru a descoperi lumea, pentru a intalni locuri minunate si oameni minunati, pentru a vedea lumi diferite, obiceiuri si mentalitati altfel. Calatorim pentru a ne retrage din cotidianul in care traim, calatorim pentru a ne deschide ochii si inimile, si nu in ultimul rand, pentru a ne regasi si pentru a ne raspunde la intrebari.
Ne-ati aratat si voi asta, din plin, prin sutele de imagini frumoase inscrise in concursul “Calator si fotograf”, desfasurat in perioada 14-27 iunie 2016. De la calatorii exotice la cele in varf de munte, de la marea si coastele suprinse cu timp lung de expunere pana la oamenii locurilor, paduri dezmierdate de primele raze ale diminetii, corturi adormite sub stele sau calatorii intreprinse pentru surpinderea unor fenomene mai rare, care apar doar in anumite zone ale globului.
Jurizarea nu a fost deloc usoara, in ciuda baremului si a crietriilor de selectie stabilite. Un punctaj strans si multe, multe imagini bune, asa cum va demonstra si galeria de fotografii de mai jos.

Sa nu mai prelungim insa suspansul si sa aflam castigatorii:

Locul Icastigatorul unui aparat foto compact Olympus TG-870 negru (in valoare de 1498,90 lei tva inclus):
Vlad Gabriel Ionescu
fotografia de calatorie
Locul II – castigatorul unui GoPro Hero Session (in valoare de 999 lei tva inclus):
Horia Bogdan
fotografia de calatorie
Locul III – castigatorul unui Hard Disk Portabil Sony HD-SP1 1TB USB 3.0 (in valoare de 580 lei tvs inclus):
Marian Plaino
concurs
Cu un punctaj apropiat de cel al imaginilor castigatoare:


Ne-au mai placut:

Felicitari tuturor si ramaneti aproape, urmeaza noi concursuri!
[products ids=125026276,125019288,125024102]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Frumoase si incantatoare fotografii !!! Felicitari castigatorilor si succes pe viitor organizatorilor !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.