Un nou Tough de la Olympus: TG-870

În orice condiţii: fotografii extraordinare, uşor de distribuit, oricând, oriunde
Telefoanele sunt utilizate uneori pentru realizarea de fotografii, dar ce se întâmplă atunci când telefonul nu mai face faţă condiţiilor de mediu: la o zi la piscină sau pe coama valurilor mării, pe vârful unui munte, după o lungă şi grea căţărare, ori la descoperirea minunatei flore dintr-un recif sau chiar şi atunci când geanta plină de nisip este aruncată în portbagajul maşinii?
Acestea sunt câteva exemple de situaţii pentru care a fost creat noul Olympus TOUGH TG-870. Rezistent pentru a te însoţi oriunde – subacvatic până la 15m**, rezistent la şocuri provocate de căderi de la 2.1m**, la strivire sub o greutate de până la 100kg**, la praf şi la îngheţ până la -10°C**, este jurnalul electronic perfect pentru toate călătoriile.


Utilizatorii TG-870 vor avea la dispoziţie aplicaţiile Olympus OI.Share şi OI.Track, cu posibilitatea de a controla camera de la distanţă prin WiFi, folosind un smartphone, şi de a distribui imaginile şi informaţiile de geo-locaţie în reţelele de socializare de aproape oriunde, fără un computer.
De asemenea, integrează obiectivul superangular cu cea mai mare deschidere dintre camerele compacte rezistente la şocuri şi scufundare existente**** (21-105mm*). Mai mult, este mai uşor decât oricând să te încadrezi pentru realizarea unui autoportret, datorită designului optim pentru selfie cu un ecran rabatabil de 3”, cu 920,000 puncte şi buton de declanşare alternativ poziţionat în partea frontală a camerei, însoţit de Modul Selfie care compensează orice distorsiune periferică în fotografiile superangulare.
aparat foto rezistent la apa si cazaturi
Fotografii de evenimente sportive vor îndrăgi modul Sport Burst şi alte moduri Sport Cam, înregistrând fiecare moment al acţiunii, iar gama generoasă de Filtre Art va stimula partea creativă.
Nu va fi ratat niciun cadru
Este supărător să fotografiezi în aer liber şi razele soarelui să facă imposibilă vizionarea imaginii pe ecranul LCD. TG-870 rezolvă această situaţie, integrând un ecran LCD cu strălucire maximă de 2.6 ori mai puternică decât cea normală. Obiectivul excepţional de 21-105mm* cu zoom 5x, combinat cu senzorul CMOS retroiluminat de 16 Megapixeli, puternicul procesor TruePic VII şi tehnologia iHS, asigură calitatea excelentă a imaginii, de la o margine a cadrului la alta, chiar şi în mişcare rapidă sau condiţii de iluminare redusă. Noua opţiune de blocare AF oferă libertate totală la focalizare, inclusiv în modurile de fotografiere subacvatică (Snapshot, Wide 1 şi Macro).
Nu va fi omisă nicio scenă
TG-870 excelează atât la fotografiere, cât şi la înregistrarea de clipuri video extraordinare. Modul Sport Cam setează automat aspectul la 16:9 şi oferă trei variante de format video, inclusiv filmare time-lapse. Atunci când utilizatorul se află chiar în mijlocul acţiunii, camera poate fi securizată prin prinderea de un harnaşament sport, folosind un suport opţional, şi poate declanşa înregistrarea folosind butonul frontal. Dar şi atunci când acţiunea nu are un ritm alert, se poate surprinde acel moment special; de exemplu, modul Time Lapse Movie poate fi utilizat pentru scenele nocturne, folosind o viteză a obturatorului de până la 4 sec. Noul mod Live Composite permite înregistrarea urmelor de lumină, dar şi verificarea efectului în Live View pentru fotografierea cu uşurinţă.

Bucuria cadrelelor selfie – chiar dacă sunt surprinse de un prieten
Cu ajutorul ecranului LCD de 3”, rabatabil la 180°, este simplu pentru partenerul de călătorie să încadreze o fotografie atât în apă, cât şi la suprafaţă. Pentru fotografii selfie fără suport, se poate folosi butonul frontal reconfigurabil ca declanşator alternativ care va permite fotografierea cu o singură mână.
TOUGH TG-870 va fi disponibil în Europa din luna aprilie 2016, la timp pentru sezonul de activităţi în aer liber şi pentru vacanţă. Opţiunile de culoare sunt: alb, negru şi verde.

Accesorii:

  • Suport Sport – permite montarea camerei în siguranţă pe un harnaşament sau rucsac. Se livrează cu un cordon spiralat, carabină şi mecanism pentru desprindere rapidă pentru maxim de flexibilitate.
  • Carcasă subacvatică – testată riguros pentru fotografiere la mare adâncime, până la 45 metri. Butonul frontal poate fi alocat pentru fotografiere superangulară sau macro şi poate fi utilizat cu mănuşi, prin carcasă.
  • Husă de silicon – Această husă dedicată permite o prindere mai bună a camerei şi conferă şi mai multă rezistenţă pentru cele mai dure condiţii. Ecranul LCD, butonul frontal şi cele două interfeţe de trepied pot fi utilizate cu husa.
  • Carcasă Soft pentru cameră – O carcasă elegantă, potrivită pentru orice tip de vreme. Se livrează cu o carabină şi este special creată pentru a facilita scurgerea şi ventilaţia pentru o uscare rapidă a camerei. Disponibilă în negru, albastru sau roşu.
  • Cordon flotant – Acest cordon roşu şic este uşor de identificat atunci când este scăpat în apă.
  • Husa TOUGH Adventure – Husă din neopren cu prindere pe curea, bretea detaşabilă, cârlig metalic şi cordon de siguranţă.
  • Kit TOUGH Adventure – Conţine husa TOUGH Adventure, CHS-09 şi bonus un cordon metalic şi o geantă termoizolatoare pentru păstrarea băuturilor reci.Specificaţiile produsului pot fi modificate fără o notificare în prealabil. Vă rugăm să verificaţi pagina http://www.olympus.ro pentru cele mai recente specificaţii.

* Echivalent pentru 35mm.
** Rezistent la scufundare conform standardului IEC 529 IPX8. Valorile specifice rezistenţei la şoc sunt echivalente MIL Standard (condiţii de testare Olympus). Rezistent la strivire şi îngheţ conform condiţiilor de testare Olympus.
**** Cel mai bun din categorie, conform cu luna decembrie 2015.
[products ids=125026277,125026276,125026278]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.