Antrenează-te la F64 pentru Red Bull Illume Image Quest 2016!

Se caută cele mai bune fotografii de sport și aventură pentru Red Bull Illume Image Quest 2016!  Cei interesați își pot înscrie imaginile până la 31 martie 2016.
Se anunță premii semnificative, expunere mondială, dar și participarea la turneul mondial al expozitiei Red Bull Illume. Imaginile pot fi de acțiune, de lifestyle sau secvențe pe care să le înscrieți la una dintre cele 11 categorii.
Imaginile finaliste vor fi dezvăluite la ceremonia de acordare a premiilor Red Bull Illume, în toamna anului 2016 și inedita expoziție nocturnă va călători prin capitale și hub-uri culturale din întreaga lume (mai multe detalii pe www.redbullillume.com).

Antrenează-te pentru concurs alături de Mihai Ștețcu!

Dacă vrei să afli mai multe despre competiție, ce este important atunci când faci selecția, dar și câteva tips & tricks pentru fotografii reușite, te invităm la magazinul F64, vineri, 5 Februarie, începând cu ora 19:00 la o prezentare gratuită alături de Mihai Ștețcu.
Nu în ultimul rând, echipa F64 va inaugura, cu această ocazie, și o expoziție dedicată. În cadrul acesteia vor fi prezentate 22 de fotografii selectate din top 50 imagini participante la ediția precedentă a concursului. Sperăm să vă inspire 🙂
Red BUll Illume
Ce trebuie să faceți ca să participați la întâlnire?
Participarea este gratuită, dar se face pe bază de portofoliu. Trebuie sa trimiți 3-4 fotografii de sport și aventură pe adresa seminarii@f64studio.ro. Selecția va fi făcută de Mihai Ștețcu, urmând să primiți apoi o confirmare pe e-mail.
***
Despre Mihai Ștețcu:
Mihai Stetcu este omul adrenalinei. În pozele sale sunt surprinse nu momentele la secundă, ci la milisecundă, imprimând pe senzorul camerei acea combinație spectaculoasă de adrenalină și sfidare a legilor fizicii. Energia și creativitatea sunt două cuvinte care îl descriu cel mai bine. Din 2009, Mihai Ștețcu s-a alăturat echipei internaționale Red Bull Photography.
Despre Leon:
Leon este un mare fan al sporturilor extreme, așa că o mare parte din timp și-o aloca fotografiei de acest gen. Cu cinci ani în urmă a pus bazele revistei Photo Magazine, una dintre cele mai apreciate reviste de fotografie din România.
Despre Red Bull Illume:
Red Bull Illume este cel mai mare concurs internațional de fotografie dedicat sporturilor de acțiune și aventură. Inglobează cele mai creative și captivante fotografii de pe planetă și își propune să aducă lumea sporturilor de acțiune mai aproape de public.
Red Bull Illume
Red Bull Illume Image Quest 2016 va fi a patra ediție a concursului, după cele din 2007, 2010 și 2013. Noutatea acestui an este introducerea unei categorii pentru mobil. Un juriu format din 50 de editori foto va trece prin miile de înscrieri și va selecta în final cei 11 câștigători ai fiecarei categorii, precum și câștigătorul general. Toate imaginile finaliste vor călători apoi prin toata lumea, în cadrul unei inedite expoziții nocturne.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.