Expo F64 – expoziția echipei F64

Una dintre surprizele cu care te-am așteptat la aniversarea noastră de 14 ani a fost prima expoziție foto a echipei F64-Expo F64, pe care o găsești încă pe simeze până pe 14 noiembrie. Vei avea ocazia să îi cunoști pe colegii pasionați de fotografie și să admiri o selecție de imagini jurizate de prietenul nostru, Vlad Eftenie.
Oameni diferiți, cu stiluri diferite, dar uniți de aceeași minunata pasiune pentru fotografie. De la portrete la peisaje, fotografii de stradă sau imagini mai conceptuale, pe toate le găsești în „Expo F64”.
Ne-am gândit însă că multora, oricât și-ar dori, le e greu să vină la București pentru fiecare expoziție în parte, așa că publicăm aici o galerie cu toate imaginile și poveștile din spatele lor.
Iosif Budău


Întâmplarea a făcut ca fotografia să fie realizată în centrul Bucureștiului, mesajul aruncat poate la întamplare de un artist stradal dându-mi oportunitatea să arăt celor din jur ceea ce trebuie să urmărim cu toții în viață: “Pacea și Iubirea”.
Despre mine: Consultant pe livechat, de regulă ajut și poate uneori încurc clienții recomandându-le echipamente, diverse produse și servicii, sfaturi de fotografiat și poate chiar ponturi pentru o viață fericită ;).
Andrei Badea

Câmpuri de leurdă – fotografie realizată la începutul primăverii în Munții Tătarului, lângă drumul antic al Tablei Buții. Mirosul a fost înnebunitor!
Despre mine: Sunt Consultant Tehnic în cadrul Departamentului Customer Care F64. Iubesc natura de mic copil, fiind dus pe munte de părinții mei încă de la 3 ani. Practic drumeția și alpinismul ușor, iar anul acesta am descoperit cicloturismul prin satele românești. Pentru mine, fotografia e un mod de a aduce o frântură de natură în jungla de beton a orașului.
Antonio Dumitrescu

Mănăstirea Moldovița, construită în anul 1536, înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Despre mine: Project manager atunci când sunt la muncă, soț, tată și fotograf în restul timpului.
Cristi Țîrlea

Summer sunset -În aceasta fotografie găsim adunate emoțiile și trăirile unui părinte care se joacă cu copilul său după o lungă perioadă de timp în care a fost absent.
Despre mine: Ma puteți găsi în magazinul F64 la etaj. Dacă aveți nevoie să închiriați ceva…I’m the guy.
Sebastian Popa

Imaginea selectată a fost făcută în februarie 2014, în timpul Carnavalului de la Veneția.
Ce mi-a plăcut foarte mult la cadrul respectiv, este faptul că, pe lângă toată nebunia din perioada respectivă, am găsit o oază de liniște. Bucata foarte mare de cer, adică spațiul negativ, are rolul de a sublinia senzația de uniformitate și calm. Deși în spatele aparatului lucrurile erau agitate, cele 4  persoane crează o atmosferă sedentară.
Despre mine: Lucrez pe postul de consultant în zona de printing, unde mă ocup în mare parte de trenspunerea ideilor aduse de clienți pe hârtie. Ofer consultanță sau mai bine spus sfaturi clienților. Sunt fotograf din pasiune și în același timp este și un mod de destresare 🙂 Nu îmi place să fotografiez evenimente și pentru mine, această ramura a fotografiei nu are legătură cu arta.
Mihai Nuțiu

Imaginea a fost făcută de la balconul apartamentului și surprinde Bucureștiul (zona Crângași) într-o zi înnnorată.
Despre mine: Sunt Senior Online Campaign Specialist – mă ocup cu implementarea campaniilor de marketing F64 în online, sunt pasionat de fotografie de mic, am terminat liceul și facultatea de arte plastice, pictură și respectiv grafică.
Sabina Cornovac

Fotografie realizată la concertul “Un Nou Univers” al Trupei Vunk, unde F64 a fost partener.
Despre mine: Community Marketing Coordinator la F64, blogger, social media girl și alergător începător:)
Daniela Becheru

Foto făcută la Mercato dei Ladri din Lisabona. Titlul: ”Eu, nu sunt la vânzare”.
Despre mine: Managing Partner F64, Director Magazin și Customer Care. Am grijă ca pasiunea noastră pentru fotografie să fie satisfăcută.
Octavian Nicola

Fotografia a fost făcută în 2011, când a nins pentru prima dată în acea iarnă. Am un proiect imens cu Teo, prietenul meu din copilărie, îl fotografiez frontal în diferite peisaje sau ipostaze.
Despre mine: Fac parte din departamentul IT, mă asigur că-ți merge totul bine 🙂
 Alexandru Matei

Fotografia a fost făcută pentru o ședință foto a unui test-drive cu BMW M235i, pentru auto23.ro.
Despre mine: Consultant în magazin, zona telefoane/tablete. Fotograf și fotojurnalist, când am timp liber și proiecte.
Aurel Manea

Fotografie realizată în Cheile Dobrogei,exprimă setea umană pentru cunoaștrea vastului univers.
Despre mine: Consultant în magazin, zona compacte/frontdesk iar ca activitate de zi cu zi, bineînteles, fotografia!
Traian Constantin

“Exposed”- Loc: Biserica germană din Malcoci, Jud Tulcea. Reprezintă încercarea noastră disperată de a (ne) da impresia că avem viața sub control, când totul se năruie în jurul nostru. Hainele ne sunt impecabile, părul ne stă perfect dar pe zi ce trece ne chircim tot mai mult sub greutatea existenței.
Despre mine: Mare, mare fotograf…aș vrea eu:) Consultant în magazin, Zona compacte.
Ștefan Petrescu

În timpul petrecut ca fotograf pe vase de croazieră, am avut ocazia să surprind peisaje mirifice. Această șopârlă a fost fotografiată într-o după-amiază senină de iunie, în Aruba, Antilele Olandeze.Culoarea sa deosebită mi-a atras atenția, dar am aflat ulterior  că pentru localnicii insulei, face parte din realitatea cotidiană. Datorită climei și a solului arid, insula se mândrește cu un număr impresionant de specii de șopârle, aproximativ jumătate dintre cele cunoscute de om.
Despre mine: Consultant banc de probe/ fotograf
Andrei Ciobotea

Fotografia este făcută la Văcărești, pe o ninsoare abundentă. Cred că din cauza asta stătea așa de jos șoimul, altfel probabil nu aș fi reușit să mă apropii de el. Încadrarea este intenționat așa de largă, mi se părea că seamănă cu “Fortress of solitude” din Superman.
Despre mine: Consultant vânzîri. În timpul liber: fericit 🙂
Cătălin Scarlat

Printr-o mare alpină în Munții Bucegi, în zona Vârfului Omu, o călăuză deschide drumul prin valurile de alb.
Despre mine: Consignar F64 – cum treci prin cafenea, sus pe scări, după monitor sau la masa de pozat:)
Răzvan Tulai

Fotografia a fost făcută în Parcul Carol într-o zi cu o lumină puternică de la un soare arzător și care părea sortită eșecului. Mi-ar fi părut rău ca ședința respectivă să fie una din cele “nereușite”, având în vedere că era cu un model pe care îmi doream să îl fotografiez de când am început seria de portrete, în urmă cu 3 ani. Îmi amintesc că mă întrebam “Oare o să ajung să o fotografiez și eu?”. În cele din urmă s-a întâmplat și imaginile realizate în ziua respectivă au fost excepționale.
Despre mine: Consultant în magazinul F64 cu aproximativ 4 ani vechime în companie. Ajut clienții să ia o decizie mai bună atunci când își doresc să facă o achiziție 🙂
Dragoș Avram

Imaginea a fost făcută în jud Dâmbovița, într-o zi cețoasă. Este un han frumos în zona Buciumeni, cu o livadă de meri, de acolo și numele de Hanul din meri.
Despre mine: consultant banc de probe
Eugen Valentin Popa

Fotografia este realizată în Istanbul pe malul Bosforului. Nu reprezintă ceva anume, este pur și simplu un colț din Istanbul care m-a impresionat în mod special datorită arhitecturii clădirilor.
Despre mine: Coordonator zona magazin & Manager Printing. Mă ocup de coordonarea consultanților în cadrul magazinului F64 de mai bine de 3 ani și de aproape 2 ani sunt managerul Departamentului de Printing.
Ilie Micuț

Titlul fotografiei, cel la care m-am gândit destul de mult, este “Poem urban”. Cam așa arată cotidianul de azi din București.  Cu bune cu rele, clădiri cât mai futuriste și un mediu de tranziție între oameni. Deși se întâmplă așa, totul este ca un minunat poem cu rimă împerecheată, ritm iambic și fără metrică. Așa suntem noi, oamenii.
Despre mine: Cine sunt? Deseori obișnuiesc să spun tânăr muritor de foame, student la Film(UNATC), dar devotat cu pasiune în sânge și foarte mândru că face parte recent din colectivul F64 în functia de Consultant LiveChat :).Pe scurt? Ai vreo nelămurire și e Duminica noaptea? Ne poți întreba întotdeauna pe noi și vom fi acolo să te ajutăm!
Ștefan Popescu

Fotografia  face parte dintr-un pictorial cu Valentina Pelinel, pentru revista „Ce se întâmplă doctore? -ediția din septembrie ac.
Despre mine: consultant de vânzări și fotograf.
Dorina Mărgărit

Poza a fost făcută în Arizona, printre Canyoane, la Antelope Point Marina.
Despre mine: Director de achiziții și nu numai.
Sebastian Pop

Poza este făcută în parcul din Amsterdam Keukenkof.
Despre mine: Product Manager
Bogdan Popa

„Pontonul singuratic” – Imaginea este făcută pe plaja de la Sulina într-o dimineață de toamnă. În imagine apare unul din pontoanele de lemn care se găsesc aici. Mie personal imaginea îmi aduce aminte de fiecare dată de liniștea pe care o găsești la Sulina pe plajă dimineața foarte devreme.
Despre mine: Team-leader, mă ocup cu coordonarea consultanților din magazin și unele proiecte adiacente (ex: închirieri).
Daniel Peșu

Fotografia a fost făcută la Mănăstirea Bârsana, iar încadrarea este făcută din genunchi (la această imagine a participat și fenomenul meteorologic numit ploaie de vară, ocazie cu care aș vrea să îi mulțumesc Mamei Natură )
Despre mine: Consultant vânzări, iar în timpul liber pilot de vânătoare, milionar, astronaut, triplu campion în Turul Franței :))
 Ana Măreșescu

Îmi place să descopăr “frumosul” acolo unde te aștepți mai puțin. Mai nou pozez baltoace și e tare faină lumea asta pictată pe asfalt. Găsiți întreaga serie pe Facebook: #povestidebalta
Despre mine: Events & Training Manager. Știu, lucrez în cel mai tare departament! Organizez evenimente, cursuri de fotografie și expozitii, alături de colega mea. O cheama Oana dar eu îi spun “Soare” 🙂
Cristina Țintă

Moment surprins într-o dimineață de toamnă călduroasă, când stropitorile din oraș erau încă pornite. Contralumină și un gest fugitiv. Am declanșat și asta a fost.
Despre mine: Content & Community Specialist -mă ocup de blogul F64, având totodată atribuții legate de social media, concursuri și organizare/suport pentru anumite evenimente.
 Gabriel Benciu

Crăciunul la Onești, moment surprins pe stradă.
Despre mine: consultant vânzări. Ascult, înțeleg , mă implic, ajut.
Cătălin Tutunaru

Cei doi clar erau de puțin timp împreună, entuziasmul și romantismul de la începutul relației făcându-se simțit. Ocoleau bălți oarecum dansând printre ele..s-au oprit și s-au luat în brate să se sărute în fața unei bălți, ceea ce a creat pentru mine momentul romantic și misterul din reflexie fără să fie vizibili total.
Despre mine: Consultant banc de probe.
28 de oameni și 28 de fotografii. Data viitoare, sperăm să fim mai mulți. Avem și alți colegi extrem de pasionați de fotografie. Urmărește-ne în continuare și dacă ai drum prin magazin până pe 14 noiembrie, urcă și la sala expo. Te așteptăm cu drag!
Fotografiile au fost printate la AZERO.
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.