Lansari camera mirrorless Sony A6000, camera cu megazoom Cyber-shot HX400V si 4 camere compacte Cyber-shot

Sony lanseaza camera foto mirrorless Sony Alpha A6000 (ILCE-6000), camera cu cea mai rapidă focalizare automată din segmentul aparatelor cu obiective interschimbabile, noua camera cu super zoom Sony HX400V ce încorporează tehnologii performante într-un corp compact și ușor, dar şi patru camere compacte Cyber-shot cu design stilat și funcții avansate, Sony HX60/HX60V, Sony WX350, Sony WX220, Sony W800.

Caracteristici Sony A6000

Funcția Fast Hybrid AF oferă cea mai rapidă și exactă focalizare automată, de numai 0,06 secunde 
Autofocus cu detecția fazei în 179 puncte
Senzor de imagine Exmor APS HD CMOS de 24,3 megapixeli 

Procesor de imagine BIONZ X ce oferă o calitate îmbunătățită a imaginii și înregistrare Full HD
Corp ușor și compact cu bliț încorporat, vizor electronic OLED Tru-Finder și două cadrane de comenzi 
Conectare facilă cu smartphone-uri și tablete prin NFC și Wi-Fi

mirrorless Sony A6000

Noua cameră Sony A6000 oferă utilizatorilor posibilitatea de a focaliza subiecții în numai 0,06 secunde, cea mai rapidă focalizare automată disponibilă pe camerele foto cu obiective interschimbabile. De la instantanee foto până la fotografii de acțiune, α6000 poate capta fiecare detaliu.

Calitatea imaginii este asigurată de un senzor de imagine Exmor APS HD CMOS de 24,3 megapixeli efectivi, care surprinde cele mai fine detalii și este completată de procesorul BIONZ X. Camera foto mirrorless Sony A6000 este ideală pentru fotografii ce doresc un mirrorless, fără a sacrifica rapiditatea focalizării automate. În plus, aparatul are un design atractiv și este disponibil în două variante cromatice: negru și titan.

Funcția Fast Hybrid AF asigură o viteză a focalizării automate mai mare față de cea a multor DSLR-uri profesionale, autofocusul cu detecția fazei în 179 puncte aducând rapid subiectul în focus, în timp ce detecția contrastului rafinează rapid focusul. În plus, A6000 permite realizarea de fotografii în rafală cu până la 11 cadre pe secundă, cu focalizare continuă.

Vizorul electronic OLED Tru-Finder, cu ecran luminos, transformă încadrarea scenelor într-o plăcere. Acesta oferă o varietate de informații suplimentare utilizatorului, inclusiv setările pentru gradele de expunere și focalizare sau posibilitatea de previzualizare a scenelor.

Camera dispune de un număr de 7 butoane personalizabile, ce permit ajustarea fără efort a setărilor. Două dintre acestea pot fi utilizate pentru a obține acces rapid la una dintre cele 43 de funcții repatizabile, opțiune ce îi satisface chiar și pe cei mai pretențioși fotografi. De asemenea, blițul încorporat este ideal pentru a obține imagini de calitate, chiar și atunci când lumina este slabă.

Conexiunea Wi-Fi permite conectarea printr-o singură atingere cu dispozitivele Xperia sau cu orice smartphone și tabletă Android compatibile NFC. Mai mult, noua camera mirrorless Sony A6000 poate fi controlată de la distanță mulțumită aceleiași tehnologii. Opțiunea Smart Remote Control facilitează conectarea la un dispozitiv mobil pentru a vizualiza fotografiile sau pentru a controla camera de la distanță.

Noua cameră mirroless Sony A6000 va putea fi achiziționat în Europa din luna aprilie 2014.

 

Caracteristici Sony HX400V

Senzor CMOS Exmor R cu rezoluție de 20.4 megapixeli și procesor BIONZ X
Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* cu zoom optic 50x și Clear Image Zoom 100x
Tehnologie de stabilizare optică Optical SteadyShot Intelligent Active Mode pentru filmări clare
Grip similar cu cel al unui DSLR, vizor electronic și control manual, într-un corp compact
Conectivitate Wi-Fi și NFC One-touch pentru transfer wireless și control prin smartphone sau alt dispozitiv mobil

Sony HX400V

Noua camera cu super zoom Sony DSC-HX400V încorporează tehnologii performante într-un corp compact și ușor.

Puterea de acoperire a zoom-ului optic, de 50x, este potrivită oricărei situații de fotografiere, fără a mai fi nevoie de schimbarea obiectivelor – de la peisaje la portrete, concerte live, fotografie sportivă, în natură sau cadre macro.

Pentru o putere și mai mare de acoperire, poți selecta Clear Image Zoom de 100x, pentru detalii cu elemente din natură sau peisaje cuprinzătoare.

Cu stabilizatorul SteadyShot și modul Intelligent Active, videoclipurile HD rămân clare, chiar și atunci când schimbi setările de zoom sau filmezi din mână, fără trepied.

Fiecare imagine este mai detaliată, datorită obiectivului ZEISS Vario-Sonnar T* , senzorului CMOS Exmor R, iluminat din spate, cu o rezoluție de 20.4 megapixeli efectivi și a procesorului BIONZ X, de trei ori mai rapid decât predecesorul său.

Noul model Cyber-shot HX400V reprezintă un pas înainte pentru calitatea imaginilor surprinse cu o cameră compactă, prin folosirea celor mai recente tehnologii Sony. Întâlnite și la modelul RX10 și full-frame-ul α7, tehnologiile de redare a detaliilor exacte și reducerea zonelor zgomotoase asigură imagini cu aspect natural, culori frumoase și contrast dinamic, chiar și în lumină difuză.

Sony DSC-HX400V vine cu un corp ergonomic, asemănător camerelor DSLR, cu un inel de ajustare fină a zoom-ului/focalizării, un schimbător pentru selectarea focalizării manuale și a setărilor DMF, cadran de setări, butoane diferite pentru memorarea setărilor și posibilitatea controlului setărilor de P/A/S/M controls, pentru reglarea opțiunilor de expunere.

Sony HX400

Încadrarea și focalizarea devin o plăcere prin vizorul electronic cu constrast înalt, care oferă o viziune clară a subiectului. Alternativ, poți vizualiza cadrele pe un ecran LCD Xtra Fine de 7,5cm, care se rabatează atunci când camera este ținută prea sus sau prea jos.

Opțiunea Wi-Fi încorporată permite trimiterea fotografiilor și a videoclipurilor pe smartphone sau tabletă, iar prin NFC se face conexiunea cu dispozitivele mobile compatibile, printr-o singură atingere. Poți folosi chiar telefonul pe post de telecomandă atunci cînd vrei sa declanșezi de la distanță, opțiune ideală pentru fotografiile de grup sau momentele în care nu vrei să fii surprins în spatele camerei.

Opțiunea Motion Shot Video redă o secvență a unei imagini mărite, pentru a urmări fiecare secundă din mișcare. Este ideală pentru analizarea servelor de tenis, a mișcărilor de golf sau alte sporturi.

După fotografiere, poți conecta camera la televizorul 4K pentru a reda conținutul în format Ultra HD. Datorită GPS-ului încorporat, poți urmări și plasa imaginile pe hartă, pentru a recrea exact itinerariul vacanței perfecte.

Beneficiezi de opțiuni creative multiple prin adăugarea unui bliț sau microfon atașate patinei universale. Sony DSC-HX400V este compatibil cu programul Camera Remote APIi.

Sony Cyber-shot HX400V va fi disponibl în Europa începând din luna martie 2014.

 

Patru camere compacte Cyber-shot

Sony DSC-HX60/HX60Vi cu o rezoluție de 20.4 megapixeliii, zoom optic 30x , Wi-Fi/NFC și GPSiii
Sony DSC-WX350 cu o rezoluție de 18.2 megapixeliii, zoom optic 20x, Wi-Fi/NFC și autonomie a bateriei de 470 cadre
Sony DSC-WX220 cu o rezoluție de 18.2 megapixeliii, zoom optic 10x și Wi-Fi/NFC
Sony DSC-W800 cu setări Advanced Flash și Party Mode

Sony lansează patru modele de camere compacte Cyber-shot, performante și cu un design modern, perfecte pentru buzunarul oricui. Noile compacte Cyber-shot, cu setări inteligente, sunt potrivite atât pentru vacanțe și momente de relaxare, cât și pentru petreceri active, când te ajută să surprinzi imagini perfecte. Uită de setările dificile ale camerei: obții ușor fotografii și videoclipuri HD fără cusur!

 

Sony HX60/HX60V

Super compacta Sony Cyber-shot HX60V se remarcă prin dimensiunile reduse și zoom-ul optic 30x. Este partenerul perfect pentru călătorii și excursii, pentru a surprinde cadre apropiate cu elemente din natură.

Senzorul de imagine cu iluminare din spate, CMOS Exmor R, obiectivul premium Sony G și noul procesor BIONZ X – de trei ori mai rapid decât predecesorul său, surprinde cadre spectaculoase, chiar și în condiții de iluminare slabă. Tehnologiile proprietare Sony aduc un nou nivel al standardelor de calitate pentru fotografiile realizate cu o camera foto compactă. Tehnologia de redare a detaliilor exacte și reducerea zonelor zgomotoase asigură imagini cu aspect natural, culori frumoase și contrast dinamic, chiar și în lumină difuză.

camera foto compacta Sony HX60V

Tehnologia Clear Image Zoom asigură cadre clare, cuprinzătoare chiar și la o apropiere de 60x, a imaginilor din natură sau peisaje, fără a sacrifica numărul de pixeli. Cu sistemul de stabilizare Optical SteadyShot Intelligent Active Mode, videoclipurile Full HD rămân clare, indiferent de setările de zoom.

Poți trimite fotografiile sau videoclipurile realizate direct pe smartphone sau tabletă, prin Wi-Fi, iar prin NFC, te conectezi fără efort la alte dispozitive mobile, printr-o singură atingere. Poți folosi chiar telefonul pe post de telecomandă, ideal pentru fotografiile de grup sau momentele în care nu vrei să fii surprins în spatele camerei.

Noul Cyber-shot HX60V redă imagini 4K ultra-detaliate, prin HDMI, pe ecranul uriaș al televizorului 4K. Datorită GPS-ului încorporat, poți plasa pe hartă fotografiile și filmările, pentru a retrăi experiențele memorabile din vacanță.

Sony DSC-HX60V este compatibil cu programul Camera Remote APIi.

Sony HX60

 

Sony WX350

Sony DSC-WX350 este cea mai mică și ușoară cameră compactă din lume, cu zoom 20x și este perfectă pentru fotografia de detaliu. Stabilizarea Optical SteadyShot Intelligent Active Mode menține videoclipurile Full HD clare, fără trepidații, atunci când schimbi setările de zoom sau ții camera în mână. Pentru imagini detaliate chiar și în lumină slabă, senzorul CMOS Exmor R de 18.2 megapixeli este completat de viteza procesorului de imagine BIONZ Z.

Noul model dispune de opțiunea Beauty Effect, care retușează automat portretele – piele mai netedă, strălucire redusă, ochi mai mari și dinți mai albi, toate acestea fără a fi nevoie de cunoștințe de editare a imaginilor.

 camera foto compacta Sony WX350

Prezente și la modelul HX60V, tehnologiile Wi-Fi și NFC permit partajarea simplă a imaginilor cu dispozitivele mobile, printr-o singură atingere, dar și controlul prin telecomandă wireless.

Cu o autonomie a bateriei de până la 470 de cadre la o singură încărcare – Cyber-shot WX350 este partenerul perfect care surprinde momentele importante. 

Sony WX350
Sony WX350

 

 

Sony WX220

Este incredibil de mică, subțire și ușor de folosit, dar în ciuda acestor aparențe, noul Sony DSC-WX220 vine cu un senzor CMOS Exmor R de 18.2 megapixeli, procesor BIONZ X și obiectiv Sony G cu zoom 10x.

Fotografiile și videoclipurile Full HD sunt ușor de surprins datorită tehnologiilor adăugate camerei: modul de stabilizare optică, Optical SteadyShot Intelligent Active Mode, Picture Effect, Beauty Effect și conectivitate Wi-Fi/NFC. Imaginile surprinse pot fi redate pe ecran 4K printr-o simplă conectare la un televizor 4K, prin HDMI.

 camera foto compacta Sony WX220

 

 

Sony W800

Noul DSC-W800 vine cu o rezoluție de 20.1 megapixeli, senzor CCD și lentile cu zoom 5x, este intuitivă și ușor de folosit.

Opțiunea Party Mode ajustează automat gradul de expunere și culoarea pentru imagini în culori vii din serile distractive. Setarea Advanced Flash crește aria de distanță a blițului, astfel încât și subiectele aflate la distanță sunt luminate. Este ideală pentru fotografia de interior sau la apus, când blițul încorporat nu este suficient de puternic.

Sony-W800_black_right

Modelul ideal pentru începători, vine și cu un buton special pentru filmare HD, fără a mai fi nevoie de accesarea meniului.

Noile modele Sony Cyber-shot HX60V, WX350, WX220 și W800 sunt disponibile Europa începând din luna martie 2014.

[products ids=125011120,125011121,125011122]

 

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Sony HX400V apare in descriere cu 50x pe aparat scrie 63x

  • Radu, s-ar putea ca dorinta sa ti se indeplineasca 🙂 *hint: http://on.fb.me/1gvRzVz

  • Abia astept sa primiti A6000 si sa-l oferiti unui fotograf pentru un preview 🙂
    Imi place foarte mult design-ul.
    Daca viteza de AF si tracking e asa buna cum se lauda Sony, cred ca voi investi serios in sistemul "ex-nex" desi obiectivele bune sunt cam scumpe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.