In ritm de… Dans si haiku, la F64!

Expozitie de fotografie  

Haikul şi fotografia se ocupă de acelaşi lucru: clipa prezentă şi eternitatea din spatele ei! Haiku este o poezie de origine japoneza, fara rima, despre simplitate si armonie. Fotografia nu ilustrează poezia ci o completează adăugând noi sensuri versurilor, lasând loc de visare privitorului…

Vă invităm la expoziţia de grup foto-haiku ,,Dans’’ care va avea loc în Bucureşti la F64 pe bulevardul Unirii nr 45, în perioada 21 -31 Octombrie cu vernisaj luni 21 Octombrie orele 18:00.

Expun fotografii: Daria Virbănescu, Mihai Zegrea, Lavana Kray, Iulia Antocica, Ionel Onofraş, Rareş Helici, Hrisi Udrescu, Daniela Stanciu, Mihail Obada, Alex Moga, Luisa Boldeanu, Isabelle Nicol Baciu, Traian Baderca, Claudiu Neguţ Hossu, Dana Cateu Moica, Corneliu Tănasă, Crisanta Măciuceanu, Marcel Eremia, Delia Ujica Neuwirth, Mihaela Floriana Soare, Gelu Coltau, Gabriela Vezelovici, Florin Cristache, Nick Costandache şi Cosmin Andrei.

Expun hajinii: Frăţilă Genovel Florentin, Vasile Conioşi Mesteşanu, Iulia Ralia, Dan Norea, Juverdeanu Ildiko, Daniela Gheorghe, Alina Corcoz, Silvestru Miclăuş, Ana Trandafir, Alexandra Gogonea, Flavia Muntean, Daliana Păcuraru, Oana Gheorghe, Valeria Tamaş,  Ema Mihalachi şi Valeriu Onciu.

Parteneri media: F64, Asociaţia artiştilor fotografi din România, Amedesign, Bad or good, Foto4all, La printărie, Smart Woman, Metropotam, Radio România Cultural, Asociaţia Bucureştiul meu drag, Clubul foto şi Comunitatea foto. 

Vă  aşteptăm cu surprize si bunătaţi la vernisaj…: )  

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • te asteptam Viorel…sa vedem impreuna…: )
    multumim Ionel pentru incurajari si pentru ca ne esti alaturi !
    o definitie inedita data fotohaikului de Fratila Genovel Florentin
    FOTOHAIKU:
    Un cuvant rezultat dintr-o simbioza.
    Un haiku, asemeni fotografiei, se poate defini ca fiind o clipa surprinsa intre doua eternitati.
    Un haiku este o fotografie exprimata prin cuvinte, asa cum o fotografie este un haiku exprimat prin culori. Ambele se pot completa reciproc, contopindu-se in FOTOHAIKU, innobiland prezenta clipei pe care o surprind.
    Eternitatea este o insiruire infinita de clipe. Daca acestea ar fi toate innobilate de poezie si culori, nu ar rezulta o nobila eternitate?
    Doresc celor prezenti sa se bucure de aceasta expozitie si sa pastreze in suflet dansul, poezia si culorile descoperite aici, pentru cel putin o eternitate!

  • Sunt foarte multi fotografi care vor avea fotografii expuse. Sunt curios sa vad cum va fi experimentul!

  • Felicitari si apreciez efortul depus de organizatori pt realizarea acestui eveniment, la cat mai multe!:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.