195 ani de Poli Fotochimica

195 ani de Poli

Lunga pe scurt poveste despre cum fotografia a adus la un loc voluntariatul, chimia, ingineria și performanța… și pe tine alături de ele. 

Da, da, chiar pe tine! 🙂 

Întotdeauna am susținut tinerii care cred în frumusețea propriilor vise și care, mai mult decât atât aleg să meargă mai departe și fac primul pas spre îndeplinirea lor. Da, pentru că și eu am fost și sunt unul din ei. Voluntariatul și pasiunea pentru fotografie, inginerie și chimie m-au adus acum aici. Atunci când crezi în ceea ce faci, iar lângă tine se află alți tineri cu o dorință cel puțin la fel de mare ca a ta de a ajuta, visele încep ușor, ușor să prindă contur și să devină realitate. Am învățat de-a lungul timpului că unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care îl poți avea este acela al fericirii celor din jurul tău ca efect al acțiunilor tale.

Cum bine intuiți deja, ceea ce urmează vi se adresează vouă, iar în spiritul celor deja spuse, a sosit momentul să vă facem cunoștință cu două proiecte de suflet:

chimie,fotografie,voluntariatFOTOCHIMICA – Concurs Național de Fotografie (cu participare internațională) destinat tinerilor pasionați de fotografie și chimie, organizat de Secția Tinerilor Chimiști București 2 – parte a Societății de Chimie din România în parteneriat cu Asociația „După Ore”. Urmărim promovarea chimiei prin intermediul fotografiei, punând accent pe prezența acesteia în toate domeniile, de la arta fotografică, industria electronică, dezvoltarea noilor tehnologii de stocare, medicină, industria alimentară, laboratorul de chimie și până la însuși cel mai bun chimist, natura. 

Înscrieri: 31 august-31 octombrie 2013

Regulament:http://stc-schr.blogspot.ro/p/fotochimica.html 

„ 195 de ani de Poli ”  – Concurs de artă fotografică, sărbătorind astfel,  195 de ani de existență a celei mai vechi și mai prestigioase școli de ingineri din România – Universitatea POLITEHNICA din București.

Ce mod mai frumos de a sărbători 195 de ani de tradiție și performanță, decât surprinderea prin fotografie a spiritului ingineresc de către politehniști înșiși?

Înscrieri: 1 octombrie – 10 noiembrie 2013

Regulament: http://tineriperformanti.blogspot.ro/p/195-de-ani-de-poli.html

Credem în aceste concursuri pentru că vă aducem împreună pe voi, cei ce sunteți pasionați de fotografie; susținem dorința de cunoaștere – ceea ce poate fi un prim pas spre atingerea performanței corespunzătoare potențialului vostru.

chimie,fotografie,voluntariat

Așteptăm cu drag fotografiile voastre!!

Ingineri sau viitori ingineri, fie că am fost în formula STC-București 2, Asociația „După Ore” sau Asociația Tinerilor Performanți, în ultimii patru ani am organizat concursuri de chimie pentru elevi și liceeni crescând de la o ediție la alta, schimburi de studenți, târguri de știință, conferințe pentru tineri și am fost finaliști în competiția Restart în Educație cu proiectul DupăOre.ro. 

Pentru mai multe detalii despre noi și proiectele noastre puteți accesa blogurile sau paginile noastre de Facebook:

– echipa ATP: www.tineriperformanti.blogspot.ro sau www.facebook.com/AsociatiaTinerilorPerformanti

– echipa STC București 2: www.stc-schr.blogspot.ro  sau www.facebook.com/StcBucuresti2 

Galerie foto:

               

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.