Câștigă o tură foto cu Honda și F64 – intră în concurs

În perioada 20 ianuarie – 5 februarie, te invităm alături de Honda România la un concurs de fotografie automotive cu premii speciale. Dacă ești pasionat de mașini, atunci acest concurs este pentru tine. Înscrie cele mai bune fotografii automotive din portofoliu (detalii, closeup-uri). La final vom alege 4 câștigători care vor avea ocazia să meargă alături de reprezentanți Honda România și F64 într-o tură foto cu 4 mașini marca Honda.

Tematica concursului

Concursul este intitulat Diferit prin fiecare detaliu. Te așteptăm să înscrii cele mai bune imagini automotive din portofoliu. Ai surprins de-a lungul timpului detalii, closeup-uri de care ești mândru? Poți înscrie pe platforma de concurs F64 maxim 3 fotografii automotive. Fotografiile pot fi procesate minimal, nu se acceptă însă colajele. Pentru mai multe detalii citiți regulamentul complet al concursului.

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini: 20 ianuarie – 5 februarie
  • jurizare: 6 – 9 februarie
  • anunțarea câștigătorilor: 10 februarie

Juriul este format din Ciprian Mihai, Vali Bărbulescu și un reprezentant Honda România.

Premiile

Premiile constau în 4 invitații la tura foto + workshop automotive, organizat de Honda România și F64 în perioada 21-23 februarie, în zona Sibiu și Brașov, cu toate cheltuielile incluse (cazare, transport din București și retur, masa inclusă pe perioada cazării).

La această tură foto vor fi prezenți și fotografii Ciprian Mihai și Vali Bărbulescu, care vor oferi câștigătorilor sfaturi despre cum pot realiza fotografii automotive mai bune.

Modul de desfășurare

  • Fiecare Participant la Concurs care încarcă în pagina de concurs maximum 3 fotografii care respectă tema, în perioada 20 ianuarie – 5 februarie, va intra în concurs pentru premiile oferite. Jurizarea va avea loc în perioada 6 – 9 februarie, urmând ca pe 10 februarie să fie anunțați câștigătorii.
  • Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație, vibrance, color balance etc.), nu se acceptă însă colajele.

  • Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare, poveste, etc.), iar câștigătorul va fi ales de către juriul format din 3 reprezentanți: un reprezentant Honda România si 2 fotografi profesioniști Ciprian Mihai și Vali Barbulescu.

Condiții de validare

Pentru ca un Participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • Să aibă cont în platforma http://concurs.f64.ro şi să fie logat în momentul înscrierii fotografiilor în platforma de concurs.
  • Să încarce în platforma dedicată de concurs F64 maxim 3 fotografii pe tema “Diferit prin fiecare detaliu”, în perioada 20 ianuarie – 5 februarie 2020.
  • Fotografiile trebuie să fie în format JPEG, cu exif, fără semnătură/watermark, dată sau alte însemne pe ele.
  • Să respecte condiţiile de desfăşurare ale Concursului.

Desemnarea câștigătorului

Câștigătorii Concursului vor fi anunțați pe data de 10 februarie pe:

Ești pasionat de fotografia automotive? Atunci participă și tu la concurs și poți câștiga una dintre cele 4 invitații la o tură foto cu 4 mașini de la Honda România!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *