(c) Szabo Attila

Câștigătorii concursului Honda – Diferit prin fiecare detaliu

În perioada 20 ianuarie – 5 februarie, am lansat alături de Honda România un concurs de fotografie automotive cu premii speciale. Premiile constau în 4 invitații la tura foto + workshop automotive, organizat de Honda România și F64 în perioada 21-23 februarie, în zona Sibiu și Brașov, cu toate cheltuielile incluse (cazare, transport din București și retur, masa inclusă pe perioada cazării).

În urma jurizării formate din Ciprian MihaiVali Bărbulescu și un reprezentant Honda România, cei patru fericiți câștigători sunt: Szabó Attila, Costin Fetic, Ciprian Strugariu și Elena Ploeșteanu.

Câștigătorii au la dispoziție maxim 72 de ore pentru a confirma premiul de la data anunțului de câștigare. În cazul în care cei desemnați nu vor putea fi contactați, nu răspund în timp util sau dacă nu vor putea participa la tura foto, atunci conform regulamentului concursului, F64 va înmâna premiile rezervelor desemnate de juriu, respectiv: Sciadei Klaus, Cris Oprea, Iosif Budău și Robert Chilarez.

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Vom lansa curând o nouă provocare fotografică cu premii incitante!

 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Imi plac mai mult imaginile de rezerva. Iar poza aceea cu fata in fundul gol ce legatura are cu tema concursului?

    • Buna ziua.

      Membrii juriului au considerat ca poza respectiva se incadreaza in tematica concursului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.