Concurs de fotografie – Creative Summer

În perioada 1 – 22 septembrie te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe plaforma de concurs F64, cu tema Creative Summer. Anul 2020 a fost ca un roller-coaster de emoții, trăiri adeseori contradictorii și provocări de a ne adapta. În aceasta perioadă complexă, ne-am reîntors către noi înșine și mulți dintre noi am realizat care sunt cu adevărat lucrurile importante. Iar pentru că pasiunile contează, mulți dintre noi am continuat să documentăm această perioadă prin imagini. Acum e momentul să ne arăți care au fost cele mai reușite cadre ale tale.

Ai voie să înscrii până la 3 imagini, deci alege-le pe cele mai tari făcute vara asta, fie acasă, fie în vacanță, fie la oraș, fie la țară, la munte sau la mare… important e să-ți vedem creativitatea la lucru! Înscrie-te până la 22 septembrie în concurs și poți câștiga vouchere în valoare de 600 de euro, care să te ajute să-ți mărești trusa foto.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliul personal, cu tematica creativitate (Creative Summer făcând trimitere la proaspăt încheiata vara, vacanță șamd). Imaginile pot avea orice format sau orientare (portrait, landscape, pătrat etc.) și pot fi post procesate sau montate ulterior. Sunt apreciate creativitatea, conceptul, idea din spate sau povestea și, bineînțeles, estetica, încadrarea, cromatica și realizarea tehnică.

Imaginile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele. Dacă nu respectă aceste cerințe, precum și tematica concursului, vor fi respinse. 

Pentru mai multe detalii vă invităm să citiți regulamentul complet al concursului.

Cum participi la concurs?

  • Crează-ți cont în platforma de concurs F64;
  • Înscrii în perioada 01 – 22 septembrie 2020 până la 3 imagini care se încadrează în tematica și cerințele concursului. Acestea vor trebui aprobate conform regulamentului de către administratori, deci nu te speria dacă nu apar imediat în feed-ul de concurs!
  • Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.
  • Să respecte condițiile de participare și desfășurare ale Concursului.
 

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini: 01 – 22 septembrie
  • jurizare: 23 – 30 septembrie
  • anunțarea câștigătorilor – LIVE pe pagina de Facebook F64 pe 1 octombrie, de la ora 21.00. Mai multe detalii despre live în pagina evenimentului.

Jurizarea va fi realizată live, de către fotograful profesionist Edward Aninaru, iar emisiunea va fi moderată de nimeni altul decât Vali Bărbulescu.

 

Premiile

Premiile constau în trei vouchere cu valoare totală de 600 de euro (Premiul 1 – 300 EUR, Premiul 2 – 200 EUR, Premiul 3 – 100 EUR), vouchere care pot fi folosite ulterior pentru achiziții pe site-ul F64.ro până la sfârșitul anului.

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *