Concurs de fotografie – Obiectiv Optimist

În perioada 29 iulie – 19 august te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe plaforma de concurs F64, în cadrul campaniei Obiectiv Optimist. 2020 este un an ca un roller-coaster de emoții, trăiri adeseori contradictorii și provocări de a ne adapta. Ne-am reîntors către noi înșine și mulți dintre noi am realizat care sunt cu adevărat lucrurile care contează. 2020 ne-a arătat că optimismul poate fi găsit în apusul privit de pe balcon, în locurile familiare. Prin obiectivul unui fotograf creativ, orice moment poate deborda de optimism. 

Tu cum ai surprins momentele frumoase trăite de tine în acest an? Înscrie până la trei fotografii din portofoliul personal și ai șansa de a câștiga vouchere în valoare de 1000 de euro, valabile până pe 31 decembrie 2020.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliul personal cu tematica Optimismul în anul 2020.  Imaginile pot avea orice format sau orientare ( portrait, landscape, pătrat etc.) și pot fi procesate minim ( levels, contrast, saturație etc.). Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.

Pentru mai multe detalii vă invităm să citiți regulamentul complet al concursului.

Cum participi la concurs?

Pentru ca un Participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • Să aibă cont în platforma http://concurs.f64.ro şi să fie logat în momentul înscrierii fotografiilor în platforma de concurs.
  •  Să încarce în platforma dedicată de concurs F64 maxim 3 fotografii în perioada 29.07 – 19.08. 2020
  • Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.
  •  Să dea share imaginii pe contul personal de  Facebook/ Instagram alături de hastagurile: #ObiectivOptimist, #F64Studio  si cel al brandului de obiectiv utilizat (ex #nikon #sony #canon #panasonic #sigma)
  • Să respecte condițiile de desfășurare ale Concursului.

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini – 29 iulie – 19 august 
  • jurizare – 19 – 25 august
  • anunțarea câștigătorilor – 26 august

Jurizarea va fi realizată de fotografii Marian Sterea, Christina One, Vali Bărbulescu și Kiki Nuță.

Premiile

Premiile constau în trei vouchere cu valoare totală de 1000 de euro, vouchere care pot fi folosite ulterior pentru achiziții de pe F64.ro.

Înscrie cele mai originale imagini din portofoliul personal, suntem curioși să descoperim alături de voi momentele de optimism din anul 2020, admirând imaginile înscrise în concurs.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *