Câștigătorii concursului ”Ești fotograf creativ dacă…”

Știi că ești dependent de fotografie atunci când… câștigi concursul de la F64 dedicat tuturor celor devotați fotografiei.

Și anul acesta am provocat iubitorii de fotografie să ne fie alături cu ocazia Zilei Artei Fotografice în România. Celor pasionați să descopere articole despre acest eveniment le-am selectat cele mai interesante materiale într-o pagină festivă, iar pe cei cărora le plac provocările i-am invitat la un concurs. 

Mulți dintre voi ați dat curs provocării noastre și putem spune că am fost amuzați și plăcut impresionați de creativitatea voastră. Știam că ne putem baza pe ideile voastre creative, mai ales atunci când vine vorba despre experiența în fotografie. Gata! Să nu ne lungim la vorbă, fiindcă suntem siguri că deja vibrează masa de la atâta dat din picior nerăbdători să vedeți care sunt cei 5 câștigători.

Lama noastră și echipa ei au deliberat și câștigătorii sunt…bdum bdaaas 🥁 (inserați voi sunete de tobe că nouă nu ne prea iese):

#1. Traversezi de 4 ori pasajul de la Universitate doar doar să prinzi cadrul ăla blanao. PE SCĂRI CĂ NU MERGEAU RULANTELE.

Gabriel Gheorghe.

Știm foarte bine că de multe ori fotografia implică și o sesiune de sport intensivă, dar încă nu am exersat la Universitate. Poate o să ne trimiți și un cadru să vedem ce ai încercat să surprinzi cu atâta îndârjire. 

#2. Stii ca ești fotograf creativ atunci când pleci de acasă la 5 dimineața la minus 10 grade iei un model cu tine, 3 ținute, iei bacul ca să prinzi un răsărit demential și când ajungi acolo la 100 km de casa îți dai seama ca în toată creativitatea ta (🧠) ai uitat toate cardurile acasa🙈🙈🙈 asa ca te mulțumești cu niște foto făcute cu telefonul mobil🙈.

Sorin Rizu

Nuuuuu! Asta e o poveste cu adevărat tristă, dar știi cum se zice. O lecție se învață cel mai bine când dai cu capul. Sperăm că modelul nu te-a înjurat și că de acum ai un card în fiecare geantă sau geacă. Vorba aia, -10 grade ai, bac găsești, poate mai încerci să refaci fotografia și ne trimiți și nouă rezultatul. 

#3. Atunci când te roagă cineva sa faci niște "poze pentru un anunț imobiliar" și tu te apuci sa coci turta dulce și sa cumperi vin rosu, ca să pui în "paharele alea mișto". Ca sa para mai... "acasa"

Ruxandra Antal
 

Așa e! Nouă deja ne plouă în gură și vrem rețeta de la turtă dulce, pentru un proiect foto, nu te gândi că le mâncăm:). Totul în numele științei. 

#4. Știi că ești fotograf creativ atunci când... poți face lucruri frumoase și cu cele mai nesemnificative obiecte ❤

Dinu Ana Maria
(c) Dinu Ana Maria

Un fotograf iscusit vede frumusețea în orice detaliu și suntem siguri că și tu o cauți în fiecare moment și în orice lucru, cât de mic. 

#5. Știi că ești creativ atunci când nu înțelegi nici tu ce-ai vrut să zici în poza ta.

Gabi Ștefan

Postarea ta, Ștefan, merge pusă alături de filozofii contemporani. Zicem că ai avea succes și cu filozofia, dacă nu îți iese cu fotografia creativă 😋. Nu știi niciodată până știi! 

Acestea fiind spuse, vă rugăm să ne trimiteți un mail de confirmare la adresa concurs@f64studio.ro în care să ne lăsați datele voastre și vă vom contacta pentru formalitățile premiului.

Celor care nu au câștigat încă le urăm mai multă inspirație data viitoare și până atunci sperăm că ne veți arăta în fiecare zi evoluția voastră fotografică pe Grupul celor pasionați de fotografie, în Facebook.

Iar celor care încă nu au participat la provocările și concursurile noastre, le sugerăm să ne urmărească cu un Like sau Follow, pe pagina de Facebook și pe contul de Instagram pentru a afla imediat ce lansăm o nouă provocare. Cu premii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.