Concurs de fotografie – Partea plină a paharului

În perioada 22 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma de concurs F64, intitulat Partea plină a paharului. Anul 2020 ne-a făcut să vedem această parte plină a paharului în lucruri pe care înainte le consideram normale. În această perioadă, ne-am reîntors către noi înșine și mulți dintre noi am realizat care sunt cu adevărat lucrurile importante, care ne-au făcut să înțelegem că orice situație, indiferent cât de grea, are și partea ei pozitivă. Acum e momentul să ne arăți care au fost cele mai reușite cadre ale tale în acest an, care arată partea frumoasă a acestuia.

Poți înscrie până la 3 imagini, deci alege-le pe cele mai tari făcute în acest an, care arată partea plină a paharului. Înscrie-te până pe 7 ianuarie 2021 și poți câștiga premii de la Panasonic în valoare totală de 1398 RON.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliu personal din care sa reiasă că orice situație, indiferent cât de grea, are și partea ei pozitivă. Participanții vor încărca imagini în care să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică, scopul fiind acela de a publica cele mai interesante și creative lucrări personale care surprind momentele bune, frumoase ale anului 2020.

 Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație, vibrance, color balance etc.), dar se acceptă și colaje, manipulări diverse, pentru că, de ce nu, să dăm frâu liber creativității! Imaginile înscrise trebuie să conțină obligatoriu datele EXIF (de identificare a camerei foto), altfel aceste informații (legate de aparatul folosit, obiectiv șamd.) pot fi completate manual de către autor în momentul upload-ului.

Cum participi la concurs?

  • Crează-ți cont în platforma de concurs F64;
  • Înscrii în perioada 22 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 până la 3 imagini care se încadrează în tematica și cerințele concursului. Acestea vor trebui aprobate conform regulamentului de către administratori, deci nu te speria dacă nu apar imediat în feed-ul de concurs!
  • Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini: 22 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021
  • jurizare: 8 – 10 ianuarie 2021
  • anunțarea câștigătorilor – începând cu 11 ianuarie, pe blogul F64.ro și pe adresa de e-mail pe care au furnizat-o în datele de înscriere în concurs

Jurizarea va fi realizată de către un reprezentant F64.

Premiile

Valoarea premiilor este de 1398 RON.

Premiile nu pot fi preschimbate în bani, total sau parțial. 

Înscrie cele mai originale imagini din portofoliul personal, suntem curioși să descoperim alături de voi partea plină a paharului din 2020, admirând imaginile înscrise în concurs.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.