De ce Like F64

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Perioada campaniei: 22 septembrie – 1 octombrie 2013

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “De ce Like F64” (numită în cele ce urmează şi “Concurs”) este organizată de S.C. F64 Studio S.R.L., cu sediul în Bucuresti, sector 5, str. Vigilentei nr 7, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6743/2001, CUI 14080808. În continuare, S.C. F64 Studio S.R.L. va fi denumită “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finală şi obligatorie pentru orice participant la Concurs („Participant”). Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul Regulament in perioada desfaşurării Concursului, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art. 2.1. Concursul poartă denumirea “De ce Like F64”.

Art. 2.2. Concursul se desfăşoară în Romania, în perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2013, doar online pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/F64Studio, prin raspunsul la intrebarea “De ce Like F64” în perioada mai sus menţionată.

Art. 2.3. Perioada de a raspunde la intrebarea “De ce Like F64” este 22 septembrie – 1 octombrie 2013 2013.

Articolul 3. Raspunsurile participante la Concurs

Art. 3.1. Obiectul Concursului îl reprezintă “Raspunsul” la intrebarea “De ce Like F64”.

Art. 3.2. Raspunsul castigator la intrebare va fi ales prin random.org, si va fi unul singur.


Articolul 4. Dreptul şi condiţiile de participare

Art. 4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizica, ce a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Concursului, potrivit Art. 2.2 de mai sus si care a raspuns la intrebarea “De ce Like F64” pe pagina de Facebook a F64 Studio in perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2013.

Articolul 5. Modul de desfăşurare a concursului

Art. 5.1. Fiecare Participant la Concurs care a raspuns la intrebarea “De ce Like F64” pe pagina de Facebook a F64 Studio în perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2013, va beneficia de o zi VIP in F64. Ziua Vip se alege impreuna cu clientul si consta in: cazare si transport in Bucuresti daca participantul nu este din Bucuresti, turul sediilor F64, masa in cafenea, sedinta foto la magazin si un voucher de 500 ron utilizabil la achizitia de echipament din magazinul F64.

Articolul 6. Conditii de validare

Art. 5.1. Pentru ca un Participant sa fie considerat valid, trebuie să îndeplineasca cumulativ urmatoarele:

Participantul să nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectarii condiţiilor prezentului Regulament;

Participantul trebuie să faca dovada identităţii sale şi să prezinte toate documentele solicitate.

Participantul trebuie să respecte conditiile de desfasurare ale Concursului; in acest sens, Organizatorul îşi rezerva dreptul de a nu onora solicitarile venite din partea Participantilor care încalca condiţiile de organizare a Concursului printr-un act de rea-credinţă care poate fi considerat o fraudă, o tentativă de fraudă sau un abuz. Prin frauda se inteleg: orice acţiune sau inacţiune a Participantului care constituie o incalcare sau o tentativa de incalcare a obligatiilor sale legale sau a celor asumate prin participarea la Concurs, cu intentia de a produce fie Organizatorului sau fie unui tert, un prejudiciu de orice natura sau de a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru o alta persoană sau acţiunea/inactiunea Participantului care are drept consecinta producerea unui asemenea prejudiciu sau obtinerea unui asemenea avantaj.

Art. 6.2. Pentru ca un „Raspuns” sa fie considerat valid, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele:

„Raspunsul” sa fie dat, in perioada Concursului, online pe Facebook la in campul precizat aferent intrebarii “De ce Like F64”, in perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2013.

Articolul 7. Inmanarea premiului din Concurs

Art. 7.1. Premiul se va acorda in urma alegerii raspunsului castigator cu ajutorul random.org, in urma raspunsului la intrebarea de pe pagina de Facebook a F64 Studio, în perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2013.

Art. 7.2. Ridicarea premiului ramane la latitudinea participantului.

Articolul 8. Limitarea Răspunderii

Art. 8.1. Organizatorul nu va fi obligat sa acorde Premiul fără ca participantul să raspunda la intrebarea “De ce Like F64?”.

Art. 8.2 Premiul nu poate fi preschimbat în bani, total sau partial.

Art. 8.3 Premiul este reprezentat de o zi VIP la F64. În situaţia în care, din motive independente de “Organizator”, in perioada Concursului, participantii intampina probleme la comentarea pe pagina de Facebook a F64 Studio in campul destinat raspunderii la intrebarea “De ce Like F64”, organizatorul nu isi asuma responsabilitatea.

Articolul 9. Confidenţialitatea datelor

Art. 9.1. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvăluite către terţi cu excepţia cazurilor în care Organizatorul trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare.

Art. 9.2. Organizatorul nu se face responsabil pentru datele colectate de catre Facebook in momentul inregistrarii.

Articolul 10. Taxe si impozite

Art. 10.1. Organizatorul Concursului este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 10.2. Prezentul concurs se desfasoara cu scopul promovarii externe a fimei.

Articolul 11. Forţă majoră. Caz fortuit

Art. 11.1. Pentru scopul acestui Regulament, forţă majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevăzut şi nici împiedicat de către Organizator.

Art. 11.2. Dacă o situaţie de forţă majoră sau caz fortuit împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1351 C.civ. Organizatorul, dacă invocă forţa majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice participanţilor la Concurs cazul existent în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră sau caz fortuit.

Articolul 12. Litigii

Art. 12.1. Orice reclamatie având ca obiect “Concursul” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificată în acest Regulament sau trimisa pe mail la office@f64studio.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 12.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 13. Intreruperea Concursului

Art. 13.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe concursul oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Articolul 14. Regulamentul Concursului

Art. 14.1. Regulamentul concursului este afisat si disponibil gratuit pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa https://blog.f64.ro/ pe toata perioada de desfasurare a Concursului.

Art. 14.2. Simpla participare la acest Concurs echivalează cu/implică cunoaşterea şi acceptarea integrală şi necondiţionată de către orice Participant a prevederilor şi aplicării prezentului Regulament în ceea ce priveşte Concursul.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Unde se raspunde la intrebarea concursului?
    Aici?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.