Castigatori concurs 4×4 Motion by GTC MotorSport

Ne-am plimbat ceva in cele 16 zile de concurs. Am fost pe munte, am intrat in noroi, ne-am plimbat prin zapada sau nisip. Zi, noapte nu a contat. Ne-am impotmolit si am luat-o de la capat.

Acum dupa ce am testat orice teren accidentat intalnit ne gasim in situatia de a-i premia pe cei mai curajosi si mai creativi dintre voi.

Cei mai norocosi castiga permisiunea de a participa si de a expune la ENFO 4×4, prima expozitie nationala de fotografie de off road 4×4 din Romania.

Premiul cel mare consta intr-un GoPro, oferit de F64 si inca alte 3 premii surpriza, puse la dispozitie de catre GTC MotorSport.

Si ca sa nu va mai tinem in suspans, vedeti castigatorii concursului mai jos:

Adina Popescu – camera GoPro

the-4x4-launch-11802

Dan Sabou – premiu supriza

still-of-the-night-11786

Ciprian Sterian – premiu supriza

mud-2-11686

Ovidiu Bogdan Paranici – premiu supriza

tat-2008-2-11732

Andrei Postolache

urcare-in-forta-11831

Filip Catalina

dosarele-x-11823

Marius Sabau

going-up-11816

David Bodescu

any-second-counts-11804

Mihai Botea

urcare-pe-ghetar-11798

Alexandru Piedemonte

campionii-la-extrem-sapa-tare-in-teren-11770

Razvan Loghin

mai-alb-mai-stralucitor-11760

Szabó Attila

4x4-in-mirror-11758

Claudius Vasilescu

winter-11743

Stanescu Liviu

cu-picioarele-pe-pamant-11725

Vari Ferenc

trial-bucuresti-2008-11714

Ionut Joos

relaxation-11697

Ciprian-Ioan Iacob

incline-4x4-11691

Radu Crisan

corvin-adventure-trophy-11672

Dragoslav Nedici

somebody-stop-me-11649

Luminita Gemes

1x1-11609

Purdeliu Alexandra-Paula

offroad-2-11606

Castigatorii vor intra in posesia premiilor la vernisaj.

Fotografiile vor fi expuse in cadrul expozitiei organizate in cadrul magazinului F64, in perioada 20-31 Mai, cu vernisajul pe 21 Mai, orele 18.30.

La vernisaj vor vorbi Dani Otil, pilot de off road hard enduro si pasionat de sporturi extreme, alaturi de campioni nationali de off road.

Vino la vernisaj si vei fi intampinat de o masina de off-road, adusa pentru tine! Poti sa te fotografiezi la volanul ei, si vei primi poza s-o duci acasa; pana sa pleci, animatia va fi furnizata (la doza!) de cei de la Monster. Hai la noi pe coclauri cu motor, chiar in sala de expozitii!

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • […] Sper ca la editia de anul viitor competitia sa fie cu mult mai multi participanti, iar participarea fotografilor de offroad veritabili mult mai numeroasa. Cat despre nivelul fotografiilor inscrise, si aici asteptam cadre la fel de impresionante si cat mai riguros executate din punct de vedere tehnic. La mai multe, GTC Motorsport! Restul fotografiilor castigatoare aici. […]

  • 1) Nu publica comentariul asta, cel mult raspunde-mi pe mail 🙂
    2) Fix la ultimul paragraf: "La magazin vei fi intampinat de masina de off road, adusa special pentru a te fotografia la volanul ei, iar la final vei primi poza gratuit, si de cei de la Monster, care sunt pregatiti sa anime atmosfera. :)"
    Cred ca de fapt ar trebui inversate propozitiile, aproape ca nu se intelege ce-i cu a doua. Iata propunerea mea, pentru reformulare:
    "Vino la vernisaj si vei fi intampinat de o masina de off-road, adusa pentru tine! Poti sa te fotografiezi la volanul ei, si vei primi poza s-o duci acasa; pana sa pleci, animatia va fi furnizata (la doza!) de cei de la Monster. Hai la noi pe coclauri cu motor, chiar in sala de expozitii!"

  • Buna Adina, imparti berea cu mine, masina pare sa fie a mea :). Glumesc, Felicitari!

    • Buna Doru. Dau berea cu cea mai mare placere ;). Multumesc.

  • Felicitari pentru Ovidiu Bogdan Paranici in primul rand, dar si pentru toti ceilalti castigatori!

  • Excelent!

  • Felicitari pentru pentru Adina Popescu!

    • Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.