Workshop de fotografie culinara cu Radu Dumitrescu

Principala problemă pe care majoritatea pasionaților de fotografie o întâmpină este timpul. Majoritatea s-­ar gândi că le lipsește ceva tehnică de iluminare, echipament, talent sau cine știe ce altceva, problema lor este timpul. Investește suficient timp în ce vrei să dezvolți și toate celelalte vin de la sine — mai puțin echipamentul.
Din fericire nu ai nevoie de atâta echipament, dar asta vei afla tot în timp. O variantă de a învăța mai repede este cu un profesor. Spre deosebire de un curs scris, experiența lectorului și metoda pe care o aplică scurtează mult timpul de învățare. Îmi place să cred că acest curs este adresat oamenilor normali, nu în special fotografilor profesioniști, celor care au nevoie de o soluție reală, care se poate folosi și acasă și într-­un spațiu restrâns, cu echipament care să nu coste o avere și care să nu necesite mult loc de depozitare.

Întrucât realizez majoritatea fotografiilor într‑un spațiu restrâns, poate chiar cu clienți ai unui restaurant în jur, am adaptat metoda de iluminare până am ajuns la o versiune foarte portabilă și cu care obțin rezultate foarte bune.

Pe 25 noiembrie te invit la un workshop de fotografie culinară care este croit în jurul nevoilor tale și care o să-­ți îmbunătățească, poate chiar schimbe modul în care fotografiezi.


Vom parcurge pas cu pas etapele realizării unei fotografii și vom trece peste barierele tehnice pe care le putem întâmpina. După ce vei vedea că multe din noțiunile folosite nu sunt atât de complicate pe cât par, vei putea folosi atât blitul, cât și lumina ambientală pentru a realiza fotografia așa cum o dorești.
În plus, îți voi putea răspunde la orice întrebare, așa că înarmează‑te cu aparatul de fotografiat și lista de probleme pe care le întâlnești când fotografiezi acasă.

Cursul va începe la 10 dimineața, iar până la ora 15 avem tot timpul să învățăm despre compoziție, iluminare, folosirea aparatului, expunere, declanșare, managementul imaginii și prelucrare.
Ne vedem la workshop!
P.S. Ca să ne cunoaștem mai bine, vă las câteva articole culinare de pe blog.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.