Actiune umanitara

Cu o luna si ceva in urma a avut loc inaugurarea Centrului Misionar Sfantul Nicolae din Jilava si vernisajul unei expozitii de fotografie. De unde pana unde o legatura intre cele doua? Ei bine, parohul Emanuel Ganciu a avut extraordinara initiativa de a propune și susține realizarea unor ateliere de fotografie, pictură și sculptura pentru copii, in cadrul scolii din localitate, respectiv al bisericii.
De atelierul de fotografie s-a ocupat Bogdan Botofei , care a fost uimit de entuziasmul, imaginația și deschiderea copiilor în a pătrunde arta fotografiei.
Atelierul a luat insa sfarsit, iar copiii nu prea isi puteau continua activitatea, neavand echipament foto in cadrul centrului.  Motiv pentru care, cei de la FOTO4all.ro, cu sprijinul F64 si al unor pasionati de fotografie, s-au gandit sa indrepte putin situatia. Zis si facut. Dupa o campanie de o saptamana de strans donatii si vandut fotografii in scop caritabil, o parte dintre copiii  de la Atelierul de fotografie Jilava au primit camere foto compacte, trepiede si alte accesorii.
 
Asteptam acum noile fotografii si de ce nu, o noua expozitie!
 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Foarte frumoasa actiunea.
    Felicitari F64 si Cristina / Foto4all.ro !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.