Zilele Sony te așteaptă cu: Pet photography, produs, nuntă și beauty!

Postat de: F64 F64

În 2018, campania Zilele Sony vine cu mai multe evenimente ce vor avea ca scop testarea echipamentelor profesionale Sony, însă de data aceasta, alături de speakerii noștri vom pune la cale ședințe foto mai diversificate, axate pe genuri diferite.

Așadar, dacă anul trecut ți-au plăcut evenimentele marca F64 și Sony, anul acesta cu siguranța nu vrei vrea să lipsești.

De ce? Afli imediat, în rândurile de mai jos, data, locația și specificul fiecărui eveniment, plus câte ceva despre speakeri. Să descoperim împreună! De asemenea, ne  poți urmări și LIVE pe pagina de Facebook F64!

De asemenea, cum suntem mereu dedicați pasiunii tale, îți venim la îndemână și cu o campanie. Profită de campania Sony Cashback până pe 31 iulie și poți primi o parte din banii pe achiziție înapoi!

#1 Daniel Ilinca – Fotografia Beauty

Primul pe listă este Daniel Ilinca, care pe 19 mai, începând cu ora 14 ne invită la o sesiune de fotografie beauty pe Str. Edgar Quinet, nr. 7.

Înscrie-te aici pentru fotografia beauty!

Locurile sunt limitate.

Agenda Evenimentului

  • Daniel va vorbi despre tehnicile de iluminare precum și despre tehnicile de post producție,
  • Apoi va urma o scurtă prezentare a apartului foto Sony A7s II,
  • Scurtă testare a apartului foto în studio pentru ca tu să îți faci o idee cât mai clară despre abilitățile aparatului în ceea ce privește fotografia beauty.
  • Sesiune de testare în locația special amenajată, unde participanții vor putea să se folosească de aparatele Sony, alături de îndrumările lui Daniel, pentru a duce la capăt o adevărată ședință foto!
  • Sesiune Q&A.

Drumul lui Daniel în fotografie a început în 2008, când și-a cumpărat primul DSLR. La început a fost o joacă, dorindu-și să fotografieze modele și să călătorească. Era doar o pasiune pe care abia începea să o descopere, negândindu-se cum și că ar putea să se promoveze.

Ușor, ușor, a urmat însă și asta. A început să-și posteze online fotografiile pe câteva site-uri și se bucura că primea feedback pozitiv. În timp, prin intermediul fotografiei a ajuns să cunoască o mulțime de oameni minunați și crede cu tărie într-o conexiune cu modelul pe care îl are în fața camerei. Drept dovadă, primele sale imagini, pe care le consideră cu adevărat bune, le-a realizat având-o ca model pe soția sa.

Consideră că fotografia nu înseamnă doar chipuri frumoase, corpuri armonioase sau o locație faină, ci că fotografia este despre a spune o poveste, a lăsa amintire un moment prin intermediul imaginii.

Este autodidact și îi place să investească în pasiunea sa, iar momentan, lucrează ca fotograf profesionist și retoucher la studioul foto personal din București. Când s-a apucat de fotografie, urmărea mulți artiști și era interesat să vadă și imaginile brute din cameră, nu doar rezultatul final. Tocmai de aceea, a inclus un modul de before/after în seminariile și workshop-urile pe care le susține.

#2 Cătălin Săvulescu – Fotografia de produs

Sony Days

Al doilea pe listă este Cătălin Săvulescu care te invită pe 23 mai, începând cu ora 19, la Studio Bucovina (Str. Bucovina 2B).

Înscrie-te aici pentru fotografia de produs!

Locurile sunt limitate.