(c) Adrian Manea

Evenimentele Canon Get Ready for The Season – cum a fost?

Mai poți profita de campania Get Ready for the Season, susținută de Canon, până pe 8 aprilie 2018. Găsești multe oferte la echipament foto, tocmai pentru că sezonul evenimentelor se apropie cu pași repezi!

Și pentru că tot vorbim de acestea, poate te-ar interesa să vezi cum s-au desfășurat cele 2 evenimente din cadrul campaniei.

Să le descoperim împreună, mai jos:

Am testat Mirrorless și DSLR cu Vali Bărbulescu

 

Pe 20 martie, la The Brewery (Strada Logofătul Tăutu 68A), o locație dedicată fotografiei care conține 2 săli de studio bine echipate, am testat mirrorless-uri Canon și DSLR-uri în sfera fotografiei fashion, alături de Vali Bărbulescu.

Participanții au avut ocazia de a afla despre experiența recentă a fotografului cu Canon și au avut ocazia de a lua parte la o sesiune de fotografie de studio cu model, unde au putut testa: Canon 6D mark II, Canon EOS 80D și Canon M5.

Curios să afli ce părere au avut participanții despre acest workshop și ce fotografii au făcut? Citește feedback-ul și vezi cadrele lor mai jos:

Claudiu Butculescu – Trăiești o experiență foarte frumoasă atunci când interacționezi cu oameni pasionați de ceea ce fac.”

Mihai Marcolt –Totul a fost la superlativ. O experiență interesantă prin prisma tematicii, a ședinței de fotografie inedită, aparatele folosite și bineînțeles vorbitorul care a fost o adevărată sursă de energie și inspirație.

Trecem mai departe la al doilea eveniment, care i-a scos pe pasionații de fotografie din studio,  să-i plimbe pe stradă.

Tură foto cu Canon Mirrorless și Mirela Momanu

Pe 31 martie începând cu ora 14 am gonit pe străzile Bucureștiului alături de Mirela Momanu, într-o tură foto de fotografie de stradă, dedicată Canon mirrorless.

Am pornit din pasajul Latin continuând traseul spre Unirii, trecând prin Centrul Vechi, magazinul Victoria și celelalte locuri de interes din zonă. Mirela le-a oferit sfaturi participanților despre compoziții de stradă, setări, unghiuri diferite de fotografiere (low angle, high angle), folosirea în mod creativ a luminii în fotografia de stradă (siluete, contre jour, flare), suprarealismul ca factor surpriză (reflexii, compoziții complexe, expuneri multiple), juxtapunere și poveștile create de acestea sunt numai câteva puncte pe care le-au parcurs menținând o stare de spirit faină care ne-a inspirat. Evenimentul s-a încheiat la F64,  cu Mirela susținând o scurtă prezentare despre Canon mirrorless și comentând cu participanții fotografiile realizate.

Vedeta turei foto a fost Canon M50

Participanții  au avut la dispoziție, pentru testare în timpul turei foto, mai multe mirrorless-uri  Canon, printre care și noul EOS M50, de care au fost foarte încântați.

Canon

Mic și uimitor de ușor, acest mirrorless dispune de cea mai recentă tehnologie foto și video într-un design elegant care încape în palmă.

Canon M50 este versatil și oferă clipuri video 4K, un ecran tactil Vari-Angle, un senzor CMOS de 24,1 megapixeli și DIGIC 8, pentru crearea unor amintiri de neuitat în culori și detalii superbe.

Canon EOS M50 este alegerea perfectă pentru fotografii începători care au folosit pentru fotografiere un telefon inteligent sau un aparat foto compact și care doresc să își îmbunătățească aptitudinile în domeniu cu ajutorul unui aparat foto cu obiective interschimbabile, usor și foarte mobil, pentru a putea spune povești care să facă diferența.

Pasionații care au participat la evenimente au fost încurajați să ne trimită măcar o parte dintre cele mai bune fotografii realizate, descoperă-le mai jos:

Ciprian Orian – “Locația – “Centrul istoric” a fost foarte bine pus în valoare de vremea deosebit de frumoasă. Aparatele testate au fost în număr suficient și au acoperit bine segmentul mirrorless. Dna. Mirela Momanu a fost o gazdă foarte placută, organizarea a fost foarte bună.”

Gabriel Bărbulescu – “Locație perfectă, atmosferă frumoasă, aparate performante, Mirela la înălțime! Vă mulțumesc pentru această oportunitate!”

Anca Țăranu – “31 martie a reprezintat prima mea întâlnire cu Mirela și F64. A fost o zi de neuitat! Vă mulțumesc pentru ocazia de a fi turist/fotograf în București, oraș pe care îl redescopăr în detaliu datorita “privirii” aparatelor foto si a tehnologiilor moderne. “

 

Și nu uita că prin campania Get Ready for the Season mai poți beneficia până pe 8 aprilie și de o serie de reduceri la o gamă largă de produse Canon.

[products ids=125036477,125025456,125030050,125040294]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.