Canon Roadshow: 13-16 noiembrie 2023 în Iași și Timișoara

În perioada 13-16 noiembrie 2023, Caravana Canon străbate cele două orașe: Iași și Timișoara, pentru a le prezenta comunităților locale cele mai performante echipamente Canon.

Iași, Hotel Ramada, Sala New York: 13 noiembrie începând cu ora 17:30

Timișoara, Hotel Timișoara, Sala Roma: 16 noiembrie începând cu ora 17:30

Echipa Canon te așteaptă la sesiunea de testare a celor mai recente aparate foto și obiective din gama EOS R, iar alături de Elena Corbu vei explora noi orizonturi ale creativității în fotografie. 

Despre Elena Corbu

Elena Corbu este un artist vizual îndrăgostit de simplitate. Își are rădăcinile în mediul rural și și-a îmbrățișat chemarea de a fi fotograf în urmă cu 15 ani. De atunci, se lasă purtată de pasiune și caută frumosul în jurul ei. Alegerea de a fi fotograf în industria creativa i-a deschis poarta către mulți oameni și experiențe unice, interesante, pe care le povestește cu recunoștință de fiecare dată când are ocazia. Elena își alege proiectele în urma unei conexiuni autentice cu oamenii cu care lucrează. Considera că dacă nu e conexiune atunci nu e nimic.

O parte din brandurile internaționale și românești cu care a lucrat sunt: Moscot, Randolph, Canon, F64, Grapa Adina, Isabelle Viijiac, Ela Craciun, EnRose, Eva s Flower, Muna Radu, Lidl Romania, Pepco Polonia, Crockpot, Zewa, Adinish, etc… Imaginile ei au apărut în numeroase reviste de modă și produs, dar și pe afișele festivalurilor de muzică clasică, festivalurilor medievale și a multor trupe și artiști.

INSTAGRAM
FACEBOOK
WEBSITE

Tu vei participa la Canon Roadshow? Scrie-ne în comentarii!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.