Canon invită pasionații de arte vizuale la Vama sub Lumini de Oscar 2017

Canon așteaptă pasionații de fotografie, în perioada 20-26 august 2017, la cel mai mare festival de arte vizuale din România, ” Vama sub Lumini de Oscar “(VSLO), care va avea loc în Vama Veche.

Participanții la ” Vama sub Lumini de Oscar ” vor putea să găsească la standul Canon, timp de o săptămână, cele mai noi echipamente foto-video performante care se adresează atât profesioniștilor cât și entuziaștilor, însoțite de o mare parte a gamei de obiective Canon. Mai mult decât atât, pasionații de fotografie vor beneficia de servicii gratuite de închiriere a echipamentelor foto-video și de sesiuni de curățare ale aparaturii foto, oferite de o echipă de profesioniști Canon.

Canon pregătește pentru cei prezenți la eveniment mai multe activități în Vama Veche cu ajutorul imprimantei Selphy.

vama sub lumini de oscar

Canon va organiza și un concurs foto cu tema “Vama veche versus Vama nouă”. În cadrul concursului, premiul constă într-o imprimantă Selphy CP1200 alături de un set de consumabile. Câștigătorul va fi anunțat în seara de 26 august.

Laurențiu Târloiu, Canon Channel Manager a declarat: ”Ca în fiecare an, ne bucurăm să fim alături de pasionații de arte vizuale. ‘ Vama sub Lumini de Oscar ‘ este o ocazie excepțională de a promova și descoperi noi talente în lumea fotografiei și a filmului, dar și de a-i încuraja pe cei pasionați de arte vizuale să își urmeze visurile. Tocmai în acest context, în această perioadă, Canon se află în căutarea celor mai buni povestitori, în cadrul competiției ‚Summer Stories’. Unul dintre aceștia are șansa de a câștiga o vacanță în valoare de 10.000 de euro și de a călători în destinații de vis din întreaga lume.”

Ca susținător al festivalului, Canon va fi prezent la toate activitățile organizate de VSLO. Workshopurile dedicate fotografiei vor îmbina noțiunile teoretice cu cele practice și vor fi susținute de lectori cu experienţă, recunoscuţi la nivel naţional şi internațional. La secțiunea foto, va fi susținută o sesiune specială de către Cristian Vasile, autorul proiectului “București Optimist.”

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.