Pe 15 august vă așteptăm la Gelato Party la F64
Știm că 15 august este zi liberă. Cu toate acestea, orice zi liberă merită petrecută investind în pasiunile tale, nu? Și noi știm că ești devotat fotografiei. În plus, afară este foarteee cald. De aceea ți-am pregătit o surpriză răcoroasă.
Astfel, pe 14 și 15 august magazinul F64 este deschis și te așteaptă cu sute de reduceri și zâmbete. Iar pe 15 august, alături de Siviero Maria, ești invitat special în magazin pentru a te răcori cu un gelato!
Cel mai tare Gelato Party este doar la o linguriță distanță de tine! De ziua ei, Siviero Maria face cinste la F64 de la ora 12:00 și până la ultima înghițitură 🙂
CONCURS
Am pregătit și un concurs, prin care poți câștiga gelato pentru o petrecere de 20 de persoane!
Ce ai de făcut? Fotografii, normal! Fă-ți o fotografie la cornerul Siviero Maria din magazinul F64, posteaz-o în Social Media (Facebook sau Instagram) cu hashtag-ul #SivieroMariasiF64 și intri în tragerea la sorți! Câștigătorul urmează să fie anunțat maxim pe 18 august aici, pe Facebook și pe contul social unde a postat fotografia.
Despre Siviero Maria
Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria.
Siviero Maria este un GELATO autentic italian, produs după rețete tradiționale, de către maeștrii gelatieri, care sunt specializați în producerea unui gelato cremos. Astfel, s-a ajuns la o producție anuală de 9000.000 kg, iar până în 2014, capacitatea de producție a crescut până la 12.000.000 kg pe an.
Întregul proces de producție este realizat cu măiestrie, începând de la preparea gelato, până la umplerea cutiilor și decorare. Fiecare cutie de gelatoSiviero Maria este umplută manual în fabrica din Italia. Abilitățile maeștrilor gelatieri permit păstrarea unui gelato cremos, chiar și atunci când îl iei direct din frigider.
Următorul pas, după umplerea cutiilor, este decorarea manuală. Gelato este decorat manual cu produse prime de calitate, precum alune de pădure din Piemonte, fistic din Sicilia, biscuiți Amaretti, ciocolată din Belgia, boabe de cafea învelite în ciocolată, fructe confiate.
În ceea ce privește varietatea există 17 sortimente, de la clasicele Vanilie, Ciocolată, Căpşuni sau Fructe de pădure, la arome speciale cum sunt Cafeaua, Lămâia, Bacio – o combinație de ciocolată cu alune sau Mentă cu ciocolată, dar și varietăți de arome specific italiene cum sunt Stracciatella, Cappuccino, Panna Cotta, Affogata sau Tiramisu.
2 Comments
Buna ziua doamna Sabina.
Gelato este inghetata? Sau este vreun sortiment diferit si de accea numele "gelato" mentionat in articol?
Va multumesc si ne vedem pe 15 la o linguritza.
Foarte bun evenimentul. Am mancat straciatella, foarte bun. Recomand.
multumiri doamnei Sabina.